Αναστολή της επίσχεσης αποφάσισαν οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Την αναστολή της επίσχεσης εργασίας αποφάσισαν έως και την Τετάρτη οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ στη σημερινή γενική τους συνέλευση. Αυτό έγινε κυρίως μετά τη δέσμευση του πρωθυπουργού, ότι μέχρι την Τρίτη θα σταλούν στον Οργανισμό 3,9 εκατ. ευρώ της δόσης Δεκεμβρίου από την κρατική επιχορήγηση. Στο πλαίσιο αυτό, αύριο από στις 5 το πρωί τα δρομολόγια του ΟΑΣΘ θα εκτελούνται

κανονικά.

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του συνδικάτου των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ, Δημήτρης Τσερμενίδης, είπε: «πιστεύουμε ότι ο πρωθυπουργός της χώρας θα τηρήσει τις δεσμεύσεις του και δεν θα χρειαστεί να βγούμε και πάλι στους δρόμους. Για εμάς οι κινητοποιήσεις είναι η έσχατη λύση». Πάντως, σε περίπτωση που δεν δουν τα δεδουλευμένα δύο μηνών στους λογαριασμούς τους οι 2.300 εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ, θα συνεδριάσουν εκ νέου την Πέμπτη, προκειμένου να επανακαθορίσουν τη στάση τους.

Επιπλέον, ο Δ. Τσερμενίδης τόνισε ότι πέραν της καταβολής των δεδουλευμένων των εργαζομένων, κρίσιμο παραμένει και το τι μέλλει γενέσθαι με τον ΟΑΣΘ από τον Ιανουάριο και μετά. «Είναι ανάγκη να γίνει επιτέλους ένας διάλογος για τον μέλλον και την εύρυθμη λειτουργία του οργανισμού».

Το άρθρο Αναστολή της επίσχεσης αποφάσισαν οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα