Ανακοίνωσε την αποστολή για την Πολωνία ο Αναστασίου

Την Πέμπτη τα ξημερώματα αναχωρεί για την Πολωνία η ομάδα του Παναθηναϊκού, προκειμένου να πραγματοποιήσει εκεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς και ο προπονητής της ομάδας ανακοίνωσε τα ονόματα των 23 παικτών που θα ακολουθήσουν την αποστολή στην Πολωνία.

Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν τις προπονήσεις στο προπονητικό κέντρο “Γεώργιος Καλαφάτης”, με προπόνηση διάρκειας δύο ωρών η οποία περιλάμβανε

ζέσταμα, καθώς επίσης και ασκήσεις αντοχής και δύναμης.

Αμέσως μετά το τέλος του προγράμματος, ο Γιάννης Αναστασίου ανακοίνωσε τους 23 ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν στις 04:55 τα ξημερώματα της Πέμπτης με τελικό προορισμό το Γκντανσκ.

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού έχουν συμπεριληφθεί οι Κοτσόλης, Ταμπάκης, Κότσαρης, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Μυρθιανός, Ρισβάνης, Νάνο, Μέντες, Νιούμαν, Ζέκα, Λαγός, Δωνής, Υμεράι, Ντίνας, Μπαϊράμι, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης και Κλωναρίδης.

The post Ανακοίνωσε την αποστολή για την Πολωνία ο Αναστασίου appeared first on Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. Τα γεγονότα τώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα