Αν. Έλληνες: Διαμαρτύρονται για τον τηλεοπτικό χρόνο τους

Απουσία εκπροσώπων τους από τις ενημερωτικές εκπομπές και παρουσίαση των ανακοινώσεών τους από τα δελτία ειδήσεων καταγγέλλουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες. «Τα στατιστικά στοιχεία μετρήσεων της κατά αναλογικότητα προβολής των θέσεων των κομμάτων σε τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων, καθώς και της παρουσίας εκπροσώπων τους σε τηλεοπτικές εκπομπές πολιτικού διαλόγου μας δικαιώνουν απόλυτα σχετικά με το διάβημα διαμαρτυρίας που υποβάλλαμε στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης

την Παρασκευή 16/11/2012», αναφέρει το κόμμα του.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες επιδιώκουν την άμεση, δραστική και αποτελεσματική παρέμβαση του ΕΡΣ, προκειμένου να επιβληθεί η διασφάλιση της πολιτικής πολυφωνίας και η παρουσίαση των απόψεών τους.

«Μέχρι σήμερα, περιμέναμε να δούμε μέχρι σε ποιο βαθμό μπορεί να φθάσει η αυθαιρεσία και η παρανομία οι οποίες συντελούνταν σε βάρος του Κινήματός μας. Ενδεχομένως, κάποιοι εξέλαβαν την υπομονή μας ως αδυναμία. Κατάλαβαν λάθος», συνεχίζει η ανακοίνωση.

«Οποιαδήποτε παράβαση της σχετικής νομοθεσίας ή προσπάθεια φίμωσης των απόψεών τους και αποκλεισμού των εκπροσώπων τους θα προκαλέσουν την άμεση και δυναμική αντίδρασή τους, τόσο σε πολιτικό και επικοινωνιακό επίπεδο, όσο και με τη χρήση όλων ανεξαιρέτως των δικαιωμάτων που τους αναγνωρίζουν οι νόμοι και το Σύνταγμα», καταλήγουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα