Αμφίβολη η συμμετοχή της Εθνικής Αργεντινής στο Μουντιάλ της Ρωσίας!

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

-του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Σε μπελάδες έχει μπει η εθνική ομάδα της Αργεντινής, καθώς βρίσκεται στην 5η θέση του ομίλου της, ενώ προκρίνονται οι πρώτοι τέσσερις.

Η παρέα του Λιονέλ Μέσσι, θα έπρεπε να έχει εύκολο έργο κόντρα στην ουραγό Βενεζουέλα,ωστόσο, δεν κατάφερε να την κερδίσει μέσα στο «Μονουμεντάλ» αφού το ματς έληξε με σκορ 1-1.

Ο προπονητής της «αλμπισελέστε», Χόρχε Σαμπάολι, παραδέχθηκε πως πλέον η πρόκριση δυσκολεύει, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Λιονέλ Μέσσι.

«Τώρα είναι πιο δύσκολα, ναι.

Ελπίζαμε ότι μετά από αυτές τις δύο αγωνιστικές η Αργεντινή θα ήταν στις θέσεις απευθείας πρόκρισης. Πήραμε δύο βαθμούς σε δύο ματς που είχαμε σαφή ανωτερότητα. Αλλά, έτσι είναι το ποδόσφαιρο και μπορούν να συμβούν αυτά. Ο Μέσι ήταν πάνω από τους υπόλοιπους (σε απόδοση). Είναι ανησυχητικό να έχεις έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή και να μην μπορείς να τον κεφαλαιοποιήσεις», δήλωσε ο τεχνικός της Αργεντινής.

Η βαθμολογία του ομίλου:

*οι 4 πρώτοι προκρίνονται στα τελικά του Μουντιάλ 2018, ο 5ος παίζει μπαράζ με τον πρωταθλητή Ωκεανίας (δηλαδή τη Νέα Ζηλανδία εκτός απροόπτου / η Αυστραλία έχει μετακομίσει στην Ασία)

**σε ισοβαθμία, μετρά η διαφορά τερμάτων, μετά η καλύτερη επίθεση και μετά τα μεταξύ τους ματς

Το άρθρο Αμφίβολη η συμμετοχή της Εθνικής Αργεντινής στο Μουντιάλ της Ρωσίας! εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα