Ε ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης: Κάλεσμα σε κινητοποίηση ενάντια στους πλειστηριασμούς σπιτιών 6/9

Την Τετάρτη 6 του Σεπτέμβρη στα Ειρηνοδικεία όλης της χώρας συνεχίζονται οι πλειστηριασμοί. Με το νέο θεσμικό πλαίσιο (ειδικότερα η προσπάθεια εφαρμογής των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών) που κάνουν ακόμη πιο εύκολη, γρήγορη και προσοδοφόρα γι αυτούς την αρπαγή δεκάδες λαϊκά σπίτια "βγαίνουν στο σφυρί". Η ΕΛΜΕ και άλλες συνδικαλιστικές και κοινωνικοπολιτικές συλλογικότητες της Θεσσαλονίκης καλούν τους εκπαιδευτικούς στις 3.30μ.μ., στο Ειρηνοδικείο

Θεσσαλονίκης (Δικαστήρια) για να βάλουμε φραγμό στους πλειστηριασμούς της πρώτης κατοικίας.

Να μην μείνουμε μόνοι και σιωπηλοί. Με λαϊκή εγρήγορση, ενημερωνόμαστε – συζητάμε – οργανωνόμαστε – κινητοποιούμαστε για να αντιμετωπίσουμε την επίθεση κλοπής της λαϊκής περιουσίας, ειδικότερα της πρώτης κατοικίας, που αποχτήθηκε με μόχθο. Δεν κάνουμε βήμα πίσω από την υπεράσπιση των αναγκών και των δικαιωμάτων μας !

Σε συντονισμό και με άλλους φορείς οργανώνουμε τα επόμενα βήματά μας για τη συσπείρωση και αυτοργάνωση των κατοίκων της πόλης απέναντι σ' αυτή την πολιτική, για να μην περάσει ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΙΚΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΡΑΤΟΥΣ – ΤΡΑΠΕΖΩΝ! Να απαιτήσουμε την κατάργηση του νομικού πλαισίου για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και την θεσμοθέτηση της πραγματικής προστασίας της λαϊκής κατοικίας και περιουσίας.

Ε ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκηςπλειστηριασμοί
Keywords
Τυχαία Θέματα