Αμετάβλητο το σκηνικό του καιρού

Την Τρίτη αναμένονται σποραδικές καταιγίδες στα Ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέχρι 6 μποφόρ στο Αιγαίο.

Στην Αττική προβλέπεται αρχικά γενικά αίθριος καιρός και τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων καταιγίδων στα Βόρεια με βελτίωση από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά και πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ με

βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες με βελτίωση από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί και βαθμιαία νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση αναμένεται το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Στα Ηπειρωτικά τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες προβλέπονται νεφώσεις με πρόσκαιρες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 22 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο η ελάχιστη θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση αναμένεται από αργά το απόγευμα και από τα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά 5 και πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στις νοτιότερες περιοχές και βαθμιαία βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές στις νοτιότερες περιοχές και βαθμιαία βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια η ελάχιστη θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Keywords
Τυχαία Θέματα