Αλλάζει η φιλοσοφία των μεταγραφών στον Πειραιά

Ο τρόπος που θα αποκτηθούν νέοι παίκτες στον Ολυμπιακό, απασχολεί και τον προπονητή του συλλόγου, Μίτσελ, που σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιόφωνο «Cadena Ser» άνοιξε τα χαρτιά του, για τον τρόπο που θα κινηθούν οι «ερυθρόλευκοι» στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού.

«Η ιδέα είναι να ενισχύσουμε την ομάδα και να την ενισχύσουμε καλά. Ο Κοβάσεβιτς είναι ο αθλητικός μας διευθυντής. Στις μεταγραφές έχουν υποφέρει (σ.σ. ο Ολυμπιακός). Υπό κάποια έννοια έχουν “κακοποιηθεί” από το παρελθόν. Έπαιρναν

πολλούς παίκτες, ερχόταν και κάποιο όνομα αλλά λίγο πολύ ερχόταν για το αντίο. Τώρα όμως αυτό αλλάζει. Δεν θέλουν πια παίκτες αυτού του τύπου. Θέλουν νέους ποδοσφαιριστές που θα έρθουν εδώ για να φτιάξουν το όνομά τους, να γίνουν καλύτεροι», αποκάλυψε ο Μίτσελ.

Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε μεταξύ άλλων και για τον αποκλεισμό από την Λεβάντε, τονίζοντας: «Οι ποδοσφαιριστές μας προέρχονταν από το Champions League και έβλεπαν το Europa League σαν μικρότερη διοργάνωση. Δεν πίστευαν σε καμία περίπτωση ότι η Λεβάντε θα μπορούσε να μας δημιουργήσει πρόβλημα. Εγώ τους είχα προειδοποιήσει ότι η Λεβάντε μπορούσε να μας κάνει τη ζημιά. Στον αγώνα στην Ισπανία βέβαια, δεν είχαμε και τύχη ενώ και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι σε ανατροπή που έγινε εκτός περιοχής. Είναι μια ομάδα πολύ δύσκολη να την νικήσεις και το δείχνει».

Keywords
Τυχαία Θέματα