Αλεξιάδης : Απέκλεισε τον πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας για χρέη προς το δημόσιο

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης μιλώντας στον ΑΝΤ1 σημείωσε πως αν δεν πιαστούν οι στόχοι του προϋπολογισμού θα υπάρξουν συνέπειες, αναφερόμενος ουσιαστικά στην πιθανή ενεργοποίηση του δημοσιονομικού κόφτη.

Αναφορικά με την συλλογή αποδείξεων από τους φορολογουμένους, τόνισε πως προς ώρας δεν υπάρχει υποχρέωση για την συλλογή τους. Σε ότι αφορά στο επίδομα θέρμανσης

δήλωσε πως θα υπάρχει και φέτος, ενώ για περισσότερες λεπτομέρειες παρέπεμψε στο άμεσο μέλλον .

Σε σχέση με το θέμα των πλειστηριασμών κατέστησε σαφές, πως δεν πρόκειται να υπάρξει πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας για χρέη προς το δημόσιο. Ενώ σε ότι αφορά στο περιουσιολόγιο δήλωσε πως στόχος είναι η καταγραφή της περιουσίας των φορολογουμένων, ενώ όπως είπε δεν πρόκειται να υπάρξει φορολόγηση στο σύνολο της περιουσίας.

Τέλος στο ακανθώδες θέμα του ΕΝΦΙΑ τόνισε για άλλη μια φορά, πως η κυβέρνηση μελετά την εφαρμογή ενός νέου φόρου που θα αντικαταστήσει τον ΕΝΦΙΑ και θα είναι δίκαιος και αναλογικός.

Το άρθρο Αλεξιάδης : Απέκλεισε τον πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας για χρέη προς το δημόσιο εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα