Αλαφούζος: «Δεν αισθάνομαι δικαιωμένος με Κατσουράνη»

Εμφανώς ικανοποιημένος από την ισοπαλία κόντρα στην Τότεναμ εμφανίστηκε, μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος. Ο κ. Αλαφούζος στήριξε για άλλη μία φορά τον προπονητή της ομάδας, Πορτογάλο Φερέιρα, ενώ τόνισε πως δεν αισθάνεται δικαιωμένος για την απομάκρυνση του Κώστα Κατσουράνη

από τους «πράσινους».

Πιο συγκεκριμένα, το «αφεντικό» του ΠΑΟ ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Δεν αισθάνομαι δικαιωμένος (σχετικά με την απομάκρυνση Κατσουράνη). Είμαστε σε συνεννόηση με τον κ. Κατσουράνη για να βγει μία κοινή ανακοίνωση. Δεν έχω να πω κάτι άλλο».

»Δεν επιβεβαιώνω ότι έχω πει πως θα φύγουν 2-3 ακόμα. Ό,τι είπα στα αποδυτήρια είναι μεταξύ των παικτών και εμένα».

»Ο κ. Φερέιρα είναι ένας εξαιρετικός και έμπειρος προπονητής. Χτίζουμε μία ηθική ομάδα και στην Ελλάδα αυτό είναι δύσκολο και σπάνιο. Θα αποτελούμε εξαίρεση. Βασικός συντελεστής στην προσπάθεια αυτή θα είναι ο Φερέιρα».

»Δείξαμε τις πραγματικές μας δυνατότητες σήμερα. Έμεινα ευχαριστημένος από το 2ο ημίχρονο και την προσπάθεια των παικτών.  Η ζωή είναι δύσκολη και ότι πετυχαίνεις δεν έρχεται εύκολα. Δεν περιμένουμε επιτυχίες μόνο από εδώ και πέρα».

»Σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον κόσμο, με εξαίρεση μία μερίδα οπαδών στα VIP που είναι αγενείς και δεν σέβονται την προσπάθεια των παικτών. Μάλιστα έχω παρατηρήσει ότι όσο πιο ακριβές είναι οι θέσεις, τόσο πιο αγενείς είναι. Στο σύνολο του κόσμου και των οργανωμένων είμαι ικανοποιημένος».

 

 

Keywords
Τυχαία Θέματα