Ακόμα σκοράρει η Μπαρτσελόνα

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η Μπαρτσελόνα τη ρεβάνς με τη Λεβερκούζεν (1-3), για τη φάση των 16 του Champions League. Στο Καμπ Νου οι γηπεδούχοι φιλοδώρησαν τους Γερμανούς με επτά γκολ (7-1), παίρνοντας πανηγυρικά την πρόκριση. Όλα τα «φώτα» δικαιωματικά πέφτουν στον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος έγινε ο πρώτος παίκτης που σκοράρει πεντάκις σε ματς του Champions League,

ενώ έφτασε και τα δώδεκα γκολ στη φετινή διοργάνωση, ρεκόρ που φυσιολογικά θα καταρρίψει στη συνέχεια του θεσμού ο Αργεντίνος σούπερ σταρ.

Το ματς δε χωράει κριτική, καθώς οι «μπλαουγκράνα» κάνοντας υγιεινό περίπατο δε βρήκαν καμία αντίσταση από τους φιλοξενούμενους. Άξιο αναφοράς η μαγική εμφάνιση του Λιονέλ Μέσι ο οποίος σκόραρε πέντε φορές (25’, 43’, 50’, 59’, 85’), ενώ ο Τέγιο έγραψε επίσης το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ δύο φορές (56’, 62’). Χαρακτηριστό της άνεσης στο σκοράρισμα των νικητών είναι ότι σε δώδεκα λεπτά (50’-62’) πέτυχαν τέσσερα γκολ.

Από την άλλη μεριά, η Λεβερκούζεν γνώρισε την πιο βαριά της ήττα σε ευρωπαϊκό παιχνίδι, με την άμυνα της να θυμίζει «παιδική χαρά». Για την ιστορία ο Μπελαράμπι (90’) ήταν ο σκόρερ των φιλοξενούμενων.

Keywords
Τυχαία Θέματα