Αισιοδοξία από τους Αυστραλούς ότι θα αποδώσουν οι έρευνες για το μπόινγκ

Αισιοδοξία εκφράζουν οι αρχές της Αυστραλίας, οι οποίες συμμετέχουν στην έρευνα για τον εντοπισμό του Μπόινγκ των αερογραμμών της Μαλαισίας, ότι θα αποδώσει η εκτεταμένη έρευνα που πραγματοποιείται στην περιοχή του ινδικού ωκεανού.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Βασιλικής Αυστραλιανής Αεροπορίας υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να εντοπιστεί σύντομα το αεροσκάφος που αγνοείται εδώ και περισσότερο από δέκα ημέρες.

Ο Κρεγκ Χίπ εξέφρασε την ελπίδα ότι «κάτι» θα βρεθεί στον Ινδικό Ωκεανό, όπου πραγματοποιούν έρευνα αεροσκάφη και πλοία από την Αυστραλία και άλλες χώρες που συνεργάζονται στην αναζήτηση

της πτήσης MH370.

Στο μεταξύ, μέλη των οικογενειών των Κινέζων επιβατών επιχείρησαν να μπουν στο χώρο ξενοδοχείου που πραγματοποιείται η συνέντευξη Τύπου ώστε να υποβάλουν ερωτήματα για την τύχη των αγαπημένων τους, με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση και στη συνέχεια οι άνδρες της αστυνομίας να τους οδηγήσουν στην έξοδο.

«Κυβέρνηση της Μαλαισίας, πείτε την αλήθεια. Και δώστε μας πίσω τους δικούς μας», «Η μαλαισιανή κυβέρνηση μας εξαπατά, δεν τολμάει να μας αντιμετωπίσει, η μαλαισιανή κυβέρνηση είναι ο χειρότερος των δολοφόνων», φώναζαν οι συγγενείς.

«Δεν αντέχουμε άλλο. Μας προτείνουν μόνο χρήματα για αποζημίωση για να φύγουμε, αλλά εμείς χάνουμε την οικογένειά μας», είπε μια γυναίκα.

Keywords
Τυχαία Θέματα