«Αιχμηρός» Μητσοτάκης: «Εγώ στο Μενίδι, ο Τσίπρας στο μουσείο της Ακρόπολης»

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφτηκε το Μενίδι και δεν ξέχασε να αναφερθεί αιχμηρά στο ότι ο ίδιος επισκέφτηκε μια λαϊκή συνοικία, ενώ ο πρωθυπουργός επέλεξε το μουσείο της Ακρόπολης.

«Σήμερα που επισκέπτομαι το δήμο Αχαρνών, ο πρωθυπουργός κ. Τσίπρας σε μια φαντασμαγορική εκδήλωση στο μουσείο

της Ακρόπολης θα μας μιλήσει για δίκαιη ανάπτυξη. Θα ήθελα να ήταν εδώ μαζί μας να ακούσει τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας και οικονομίας», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μίλησε για τους άνεργους στη περιοχή

Ο κ. Μητσοτάκης μεταξύ άλλων τόνισε : «Η ανάπτυξη δεν θα έρθει σε περιβάλλον υπερβολικής φορολόγησης, υπερβολικής αύξησης των ασφαλιστικών εισφορών και με τις επιχειρήσεις να καλούνται να προκαταβάλουν φόρους και μετά να εισπράξουν»

Και συνέχισε λέγοντας πώς «κανείς αναπτυξιακός νόμος δεν πρόκειται να δημιουργήσει ανάπτυξη όταν οι γενικότερες συνθήκες στην πραγματική οικονομία δεν ευνοούν καμία αναπτυξιακή διαδικασία», ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στο πρόβλημα της ανεργίας της περιοχής, καθώς είναι 15.000 καταγεγραμμένοι άνεργοι στον ΟΑΕΔ και 7000 μακροχρόνια άνεργοι.

Επιπλέον έθιξε το θέμα της εγκληματικότητας της περιοχής , καθώς το φαινόμενο είναι ιδιαίτερα έντονο.

«Δεν θα υποσχεθούμε περισσότερα από αυτά που θα υλοποιήσουμε»

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αναφερόμενος στο κυβερνητικό πρόγραμμα του κόμματός του, μίλησε και πάλι για συμφωνία αλήθειας με τους πολίτες.

«Δεν θα διαπράξουμε το λάθος προηγούμενων αντιπολιτεύσεων να υποσχεθούμε περισσότερα από αυτά που θα υλοποιήσουμε. Το ευκολότερο πράγμα θα ήταν να πω ότι θα αυξήσουμε τις συντάξεις. Δεν θα το κάνω γιατί δεν μπορώ να το εγγυηθώ. Μέχρι να μπορέσουμε να αποκαταστήσουμε την αναπτυξιακή δυναμική της οικονομίας, να ισορροπήσουμε τα δημόσια οικονομικά, να διαπραγματευτούμε μια νέα συμφωνία για την αντιμετώπιση του ελληνικού ζητήματος, δεν θα μπορούμε να πούμε περισσότερα από αυτά που θα κάνουμε».

Το άρθρο «Αιχμηρός» Μητσοτάκης: «Εγώ στο Μενίδι, ο Τσίπρας στο μουσείο της Ακρόπολης» εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα