Άγριος καυγάς Μητσοτάκη – Τζάκρη στη Βουλή

Άγριο καυγά έστησαν στη Βουλή ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Θοδώρα Τζάκρη για το νομοσχέδιο του υπουργείου διοικητικής μεταρρύθμισης που συζητείται στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής.

Οι τόνοι ανέβηκαν όταν ο υπουργός διοικητικής μεταρρύθμισης απαντώντας στη κριτική που δέχτηκε για το νομοσχέδιο από την ανεξάρτητη Βουλευτή είπε: «Όταν θέλετε την εξουσία, πρέπει να ξέρετε ότι η εξουσία θέλει δεσμεύσεις και υποχρεώσεις. Θα περίμενα και εγώ

να μάθω για το πώς φαντάζεστε την επιλογή των προϊσταμένων στο δημόσιο με λαϊκές συνελεύσεις, με συμμετοχή συνδικαλιστικών οργάνων. Πως εσείς αντιλαμβάνεστε. το νέο δημόσιο που θα προσλάβει όλους τους δημόσιους υπαλλήλους ,και όλα αυτά τα ωραία που λέτε….»

Η αντιπαράθεση όμως δεν σταμάτησε εδώ, αφού ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο τους τόνους, κατηγόρησε την κα Τζάκρη Οβιδιακές μεταμορφώσεις, που γίνονται όπως είπε χαρακτηριστικά σε περίοδο μεταγραφών.

Η αντιπαράθεση όμως χτύπησε κόκκινο όταν ο κ. Μητσοτάκης υπενθύμισε πως «όλοι σε αυτή τη ζωή έχουμε και βιογραφικό και προσωπική διαδρομή» και τόνισε: «Δεν είναι κακό κα Τζάκρη να θυμίζουμε ότι ψηφίσατε τα μνημόνια δεν είναι κακό να λέμε ότι ήσασταν υφυπουργός σε μια κυβέρνηση που εγκαταλείψατε».

Αυτή η τελευταία αποστροφή Μητσοτάκη προκάλεσε την έκρηξη της κας Τζάκρη που άρχισε να φωνάζει στην αίθουσα της επιτροπής, «αίσχος».

Keywords
Τυχαία Θέματα