My comments…με την Άννα Μαρκετάκη: Kαι το όνομα αυτής Αικατερίνη!

Το πρώτο τους εγγονάκι βάφτισαν πριν δυο Κυριακές ο επιχειρηματίας και στιχουργός Σταύρος Γαλανάκης και η σύζυγός του Κατερίνα.

Το μυστήριο έγινε στο εκκλησάκι του Αγ. Διονυσίου στο Island με εκλεκτούς καλεσμένους τόσο από το επιχειρηματικό όσο και από το φιλικό περιβάλλον των δυο οικογενειών. Οι πανέμορφοι γονείς, Κωνσταντίνος και Ηλιάνα Γαλανάκη, καμάρωναν τη μονάκριβη κορούλα τους κατά τη διάρκεια του μυστηρίου και ήταν εμφανώς συγκινημένοι.

Αξίζει

να σημειωθεί ότι η μικρούλα πήρε το όνομα της γιαγιάς της Αικατερίνη Γαλανάκη και θα έχουν όχι μόνο γιορτή μαζί αλλά και γενέθλια αφού η νεοφώτιστη έχει γεννηθεί ίδια ακριβώς ημερομηνία με τη γιαγιά της που μόνο για Γιαγιά δεν έμοιαζε αφού είναι τόσο νέα και όμορφη! Νονοί της Αικατερίνης είναι το ζεύγος Δημήτρης και Σοφία Παπαθανασίου.

Η δεξίωση που ακολούθησε ήταν ιδιαίτερα προσεγμένη με αποκορύφωμα τις τέλειες μπομπονιέρες που ήταν τόσο ξεχωριστές όσο και η μικρή Αικατερίνη! Ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή όταν ο μπαμπάς Κωνσταντίνος πήρε αγκαλιά την κόρη του και μαζί με τα δυο του αδέλφια. Γιώργο και Αλέξανδρο χόρεψαν όλοι μαζί!

Είμαι σίγουρη ότι ο κ. Σταύρος Γαλανάκης από εδώ και πέρα θα έχει έμπνευση να γράφει στίχους όχι μόνο από την υπέροχη γυναίκα του αλλά και από τη δεύτερη Αικατερίνη της καρδιάς του!

Να τους ζήσει η μικρούλα!!!

Keywords
Τυχαία Θέματα