Άγριος εξευτελισμός της ανθρώπινης ύπαρξης στη Σαλαμίνα

Προανάκριση διενεργείται στο αστυνομικό τμήμα της Σαλαμίνας για την υπόθεση του Αιγύπτιου αλυσοδεμένου μετανάστη που εντοπίστηκε το πρωί της Κυριακής από περαστικούς σε άθλια κατάσταση, πρησμένος από το ξύλο και δεμένος με αλυσίδα στο λαιμό. Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, χρειάστηκε ειδικό μηχάνημα για να του κόψουν την αλυσίδα.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο Θριάσιο νοσοκομείο και σύμφωνα με όσα κατήγγειλε τον χτύπησε και στην συνέχεια τον έδεσε με αλυσίδα σε δέντρο στην περιοχή Βελάκια της Σαλαμίνας, το αφεντικό του.

Ο δράστης φούρναρης στο επάγγελμα πήγε μόνος του στο αστυνομικό

τμήμα της περιοχής αφού αναζητούνταν και δήλωσε ότι όντως είναι εκείνος ο δράστης και το έκανε γιατί το θύμα-υπάλληλός του τον έκλεβε μέσα στο φούρνο που διατηρεί.

Το κρούσμα δεν ήταν το μοναδικό που συνέβη σήμερα καθώς λίγες ώρες αργότερα μετανάστης εντοπίστηκε αιμόφυρτος στην οδό Αχιλλέως στο Παλαιό Φάληρο, με τραύμα στο δεξί του πόδι από αιχμηρό αντικείμενο.

Η φωτογραφία είναι από τον ιστότοπο των ανέργων δημοσιογράφων: anergoidimosiografoi.blogspot.gr και την παρουσιάζουμε ακριβώς όπως είναι για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία ως προς τη γνησιότητα της είδησης.

Keywords
Τυχαία Θέματα