Αγωνίστρια η Βέροια πήρε πολύτιμο βαθμό

Δεν τον φοβήθηκε τον Ατρόμητο η Βέροια και η πίστη της την έσωσε όπως ξέραμε και από το Ευαγγέλιο σε περιπτώσεις που τα πράγματα είναι αδύνατα. Έτσι κατάφερε και πήρε ένα «χρυσό» βαθμό στη μάχη που δίνει για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Έξι μόλις ημέρες μετά το «διπλό» επί του Ολυμπιακού, ο Ατρόμητος μάλλον έμεινε εκεί σε εκείνη τη δική του υπέρβαση και έτσι υποχρεώθηκε στην ισοπαλία και στο 0-0.

Το ματς ήταν

πολύ κακό μέχρι τα πρώτα 30 λεπτά, με τη Βέροια να προσπαθεί με αντεπιθέσεις να γίνει απειλητική και στο 31΄ λίγο έλλειψε να προηγηθεί με τον Μοκάκε, το σουτ του οποίου από πλάγια βρήκε την εξωτερική πλευρά των δικτύων. Η σειρά του Ατρομήτου να απειλήσει ήρθε ένα λεπτό μετά, όταν ο Λόπεζ απέκρουσε την προβολή του Καραγκούνη. Τη μεγάλη ευκαιρία του πρώτου μέρους είχε η Βέροια, στο 36΄, όταν ο Μοκάκε βρέθηκε απέναντι στο Ράντμαν, αλλά το πλασέ που επιχείρησε έφυγε άουτ.

Καλύτερος ήταν ο Ατρόμητος στο δεύτερο μέρος. Μέχρι το 60ο λεπτό είχε δύο καλές φάσεις για να προηγηθεί, στο 49΄ με τον Επστάιν να καθυστερεί να τροφοδοτήσει τον Καραγκούνη και στο 57΄ με την κεφαλιά του Καραμάνου να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να πάρουν τη νίκη στο 81΄, με το Ναπολεόνι στο ντεμπούτο του με την φανέλα του Ατρόμητου να αστοχεί από εξαιρετικά πλεονεκτική θέση.

Keywords
Τυχαία Θέματα