Νίκη Μίτσελ με συνταγή Βαλβέρδε

Όλα τριγύρω αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν μέχρι νεωτέρας…καθώς ο Ολυμπιακός δε ξέφυγε από τον κανόνα που τον θέλει νικητή σε πολλούς αγώνες από την αρχή του πρωταθλήματος, σ τα τελευταία λεπτά του αγώνα και των καθυστερήσεων…

Με νέα πρόσωπα, λοιπόν μεν και μια σχετική φρεσκάδα με τον Μίτσελ να κάνει το ντεμπούτο του, ο Ολυμπιακός κατάφερε τελικά

να «κλέψει» τη νίκη από την Τρίπολη χάρη σε ένα τέρμα του Κώστα Μήτρογλου στις καθυστερήσεις.

Καλύτεροι μεν οι «ερυθρόλευκοι», αναποτελεσματικοί δε απέναντι σε έναν Αστέρα, ο οποίος ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Σανκαρέ στο 53’ και δύο αναγκαστικές αλλαγές.

Σπουδαία ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο φινάλε με τον Μπαρτολίνι, αλλά του αρνήθηκε το γκολ ο Μέγιερι και έτσι τέλειωσε και το εντός έδρας αήττητο και για κείνους.

Oι συνθέσεις

Αστέρας Τρ.(Σάκης Τσιώλης): Φούλοπ, Τσαμπούρης, Σανκαρέ, Μπαρτολίνι, Πιπίνης, Κουρμπέλης (64’ Αλβάρες), Φορμίκα (46’ Ουσέρο), Ναβάρο, Ντε Μπλάσις, Ράγιος, Περόνε (34’ Κάφα).

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Μέγιερι, Παπάζογλου (60’ Μήτρογλου), Μανωλάς, Κοντρέρας, Χολέμπας, Φέισα, Μανιάτης, Μασάντο, Αμπντούν, Φετφατζίδης (64’ Βλαχοδήμος), Τζεμπούρ (81’ Ιμπαγάσα).

Διαιτητής: Σπάθας (Πειραιά)

Βοηθοί: Σαραΐδάρης (Μακεδονίας), Σωτηρόπουλος (Αχαΐας)

Γήπεδο: «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης»

Keywords
Τυχαία Θέματα