Αγ. Παρασκευή: «Το χωριό του Αι Βασίλη» ανοίγει τις πύλες του

Το Χριστουγεννιάτικο Θεματικό Πάρκο του Δήμου Αγίας Παρασκευής- «Το χωριό του Αι Βασίλη», ανοίγει τις πύλες του και είναι έτοιμο να υποδεχθεί μικρούς και μεγάλους, από την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013 και για όλες τις ημέρες των εορτών μέχρι τις 14 Ιανουαρίου 2014, στην Κεντρική πλατεία Αγίας Παρασκευής.

Τα παιδιά της πόλης και οι γονείς τους θα έχουν την ευκαιρία , μέσα σε ένα ξεχωριστό θεματικό πάρκο που διαμορφώθηκε με πρωτοβουλία του Δήμου Αγίας Παρασκευής, να απολαύσουν ένα μαγικό ταξίδι στο χωριό του Αι Βασίλη και να συμμετέχουν στην εορταστική

ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, διασκεδάζοντας με ένα πλήθος εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων που θα προσφέρονται στο πάρκο.

Το πάρκο περιλαμβάνει τρισδιάστατες γλυπτές και ανάγλυφες κατασκευές, όπως Ξύλινη Φάτνη, το Σπίτι του Αϊ Βασίλη, γραμματοκιβώτιο με την επιγραφή “Βόρειος Πόλος εξπρές” όπου τα παιδιά θα στέλνουν το γράμμα τους στον Αϊ Βασίλη, Το Μαγικό δάσος των ευχών, Οικογένεια χιονάνθρωπων, Χριστουγεννιάτικη Μανιτοχώρα, Παιδικό Εργαστήρι, Διακόσιες Νιφάδες Χιονιού, Χριστουγεννιάτικα Γλειφιτζούρια ύψους 2,50 μ. τοποθετημένα στις οχτώ πέργκολες, ψυχαγωγικά παιχνίδια και περίπτερα εκθετών με χριστουγεννιάτικη διακόσμηση.

Παράλληλα, καθ’ όλη την διάρκεια των εορτών στην κεντρική πλατεία της πόλης μας, θα αναπτύσσονται δρώμενα Συλλόγων και Σχολείων .

Εκτιμούμε ότι, τόσο ο στολισμός όσο και οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις θα συμβάλλουν θετικά στην δημιουργία εορταστικού κλίματος στην πόλη μας και θα προσφέρουν διασκέδαση και χαρά στους δημότες και κυρίως στα παιδιά μας.

Τα εγκαίνια του Χριστουγεννιάτικου θεματικού πάρκου θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013, στις 7 το απόγευμα, στην Κεντρική πλατεία Αγίας Παρασκευής από τον Δήμαρχο Βασίλη Ζορμπά ,με την συμμετοχή χορωδιών και νησιώτικων χορευτικών συγκροτημάτων.

Keywords
Τυχαία Θέματα