Αυξάνονται οι πιέσεις προς την κυβέρνηση

Η εσωστρέφεια έχει επιστρέψει στην κυβέρνηση που δέχεται πυρά εκ των έσω. Αιχμές κατά του Ευ. Βενιζέλου για τη στάση του στο θέμα του φρέσκου γάλακτος 11 ημερών, άφησε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Κασσής, ο οποίος όπου βρεθεί και όπου σταθεί τονίζει πως δεν πρόκειται να ψηφίσει τις αλλαγές.

«Αν έρθουν αλλαγές δεν θα τις ψηφίσω», τόνισε μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Mega, την

Παρασκευή (21/03) και υποστήριξε ότι δεν έγινε διαπραγμάτευση με την τρόικα για το γάλα.

Ο κ. Κασσής ανέφερε ότι στη συνεδρίαση των τομεαρχών του ΠΑΣΟΚ, την περασμένη Τρίτη, αποφασίστηκε ομόφωνα ότι δεν θα γίνουν δεκτές αλλαγές σχετικά με το γάλα.

Ερωτηθείς αν ο κ. Βενιζέλος γνωρίζει την απόφαση αυτή απάντησε: «Αν δεν το ξέρει οφείλει να το μάθει».

Ο κ. Κασσής δήλωσε αποφασισμένος να καταψηφίσει τις αλλαγές ακόμη και στην περίπτωση που αυτό θα σημαίνει ότι θα πέσει η κυβέρνηση.

«Να πέσει και να πάει στην ευχή της Παναγίας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαφωνίες για τις αλλαγές για το γάλα έχουν εκφράσει και οι βουλευτές Θ. Μωραϊτής και Γ. Βλάχος. Αντιδρά ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Μ. Χαρακόπουλος.

Ενημέρωση

Διευκρινίσεις για το θέμα του γάλακτος, που προκαλεί αντιδράσεις σε βουλευτές, καθώς και αλλά σημεία της συμφωνίας με την τρόικα θα δώσει ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας σε αντιπροσωπεία βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στις 4 το απόγευμα, όπως ανακοίνωσε στον ΣΚΑΪ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Πάρις Κουκουλόπουλος.

«Θα είναι η πρώτη επίσημη ενημέρωση σε εμάς για τη συμφωνία. Θα δούμε τις τελικές διατυπώσεις σε όλα τα θέματα, και όχι μόνο στο γάλα. Πιθανόν να εντοπιστούν κάποια προβλήματα. Θα τα δούμε. Δεν θα κάνουμε βέβαια κάτι που θα αλλοίωνε την ουσία της συμφωνίας» προσθεσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα