Δίδυμο-φωτιά: και "μπαμ" στον Ολυμπιακό"!

Μπορεί να κυκλοφόρησαν πριν μερικές μέρες "σενάρια" περί αποχώρησης τουΣαβιόλα από τον Ολυμπιακό, αλλά δεν υπάρχει καμία τέτοια πρόθεση από τους Ερυθρολεύκους, αλλά και ούτε από τον Αργεντινό επιθετικό, ο οποίος δηλώνει σε κάθε ευκαιρία ευτυχισμένος στην Ελλάδα.

Οι Πρωταθλητές στηρίζουν πολλά πάνω στον Σαβιόλα και θεωρούν ότι τη νέα χρονιά θα μπορεί

να προσφέρει πολλά περισσότερα στην ομάδα, αφού φέτος ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς, ενώ μετά την αποχώρηση του Μήτρογλου, έμεινε "ξεκρέμαστος" στην ερυθρόλευκη γραμμή κρούσης με αποτέλεσμα να μη βρει, όποτε αγωνίσθηκε, τον "ιδανικό" συμπαίκτη για να συνεργαστεί και να ξεδιπλώσει το πλούσιο ταλέντο του.

Ο Σαβιόλα έχει δηλώσει, άλλωστε, ότι δεν του αρέσει να παίζει μόνος του στην κορυφή της επίθεσης και πως προτιμάει να παίζει ως δεύτερος επιθετικός μαζί με έναν πιο "βαρύ" σέντερ φορ που θα "γεμίζει" την αντίπαλη περιοχή. Ο Αργεντινός άσος λειτουργεί καλύτερα σαν περιφερειακός επιθετικός και αυτό το έδειξε όταν έφτιαξε ένανεκπληκτικό δίδυμο στην αρχή της χρονιάς με τον Μήτρογλου. Ο Σαβιόλα είχε άριστη "χημεία" με τον Έλληνα φορ και παρουσίασε πολλά στοιχεία της μεγάλης του κλάσης παίζοντας σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Μητρογκόλ.

Αυτό το ρόλο αναμένεται, λοιπόν, να έχει και τη νέα χρονιά ο Αργεντινός στον Ολυμπιακό. Να παίζει, δηλαδή, περιφερειακός πίσω από τον σέντερ φορ έχοντας παράλληλα τη δυνατότητα να "πατάει" περιοχή αλλά και να συνεισφέρει τόσο στην ανάπτυξη της ομάδας, όσο και στη δημιουργία. Ποιος θα είναι, όμως, ο παρτενέρ του Σαβιόλα στην επίθεση;

Αυτή τη στιγμή υπάρχει η περίπτωση του Ολαϊτάν, οποίος έκανε πράγματα και θαύματα στην επίθεση του Ολυμπιακού μετά την πώληση του Μήτρογλου και μέχρι να παρουσιάσει το πρόβλημα υγείας στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο Νιγηριανός επιθετικός αποτελεί δεδομένα μεγάλο "κεφάλαιο" για τον Ολυμπιακό, ωστόσο το πιθανό είναι να γίνει το καλοκαίρι μία ακόμα "γερή" κίνηση για την ενίσχυση της ερυθρόλευκης επίθεσης.

Μπορεί στο ρόστερ του Ολυμπιακού να υπάρχουν κι άλλοι ικανότατοι επιθετικοί, αλλά πρόθεση της διοίκησης φαίνεται να είναι η απόκτηση ενός ακόμα επιθετικού με "καλό"όνομα που θα μπορεί να κάνει τη διαφορά στη γραμμή κρούσης και να "δέσει" με τον πολύπειρο Σαβιόλα. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης να βάλει -για μια ακόμα φορά- βαθιά το χέρι στην τσέπη και να φέρει έναν φορ κλάσης της αξίας του Σαβιόλα για να δυναμώσει ακόμα περισσότερο την "ερυθρόλευκη" επίθεση.

Στόχος, άλλωστε, της διοίκησης είναι ο Ολυμπιακός να παρουσιαστεί και του χρόνουπολύ ισχυρός στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και να καταφέρει, όπως και φέτος, ναξεχωρίσει με την παρουσία του στα ευρωπαϊκά γήπεδα. Γι΄ αυτό μεταγραφές "τύπου Σαβιόλα" δεν αποκλείονται και αυτό το καλοκαίρι από τους Πρωταθλητές που συνηθίζουν να "φτιάχνουν" τον κόσμο τα τελευταία χρόνια με "ηχηρές" μεταγραφές που αλλάζουν επίπεδο και απογειώνουν την ομάδα.

πηγη:sportdog

Keywords
Τυχαία Θέματα