Αυτός είναι ο «θείος» που υπνώτιζε και ασελγούσε σε ανιψιές του

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία τις φωτογραφίες του 52χρονου Ελευθέριου Μπόθου που υπνώτιζε και ασελγούσε στα κορμιά δυο ανήλικων ανιψιών του.

Ο θείος-τέρας συνελήφθη στις 6 Μαΐου για αποπλάνηση ανηλίκου και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, έριχνε υπνωτικό στο γάλα ή σε άλλα ροφήματα τα οποία έδινε σε δυο ανιψιές του και στη συνέχεια ασελγούσε στα

κορμιά τους! Το ένα κοριτσάκι είναι κόρη της αδερφής του και το άλλο κόρη της πρώτης του ξαδέρφης του.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν το τελευταίο του θύμα, το 11χρονο κοριτσάκι της ξαδέρφης του, είπε στη μητέρα του όλα όσα γίνονταν όταν έμενε μόνη της με τον θείο της.

Ο 52χρονος ναυτικός είχε πάρει το παιδί στο σπίτι του, ενώ όταν η μικρή επέστρεψε στη μητέρα της, ήταν φανερά υπνωτισμένη και με απώλεια αισθήσεων. Όταν τελικά ξύπνησε, απάντησε τις ερωτήσεις της μητέρας της για να αποκαλυφθεί τι είχε συμβεί.

Γέννησε πρόωρα από το σοκ η μητέρα του κοριτσιού!

Ήταν τέτοιο το σοκ της μητέρας του 11χρονου κοριτσιού που μπήκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο για να γεννήσει, καθώς βρισκόταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη!

Ακολούθησε η σύλληψη του 52χρονου από την Αστυνομία. Κατά την προανάκριση διαπιστώθηκε ότι είχε ικανοποιήσει τις αρρωστημένες του ορέξεις και στην κόρη της αδερφής του πριν από δέκα χρόνια.

Η μητέρα της 20χρονης σήμερα κοπέλας αναγκαζόταν να αφήνει το ανήλικο παιδί της για πολλές ώρες με τον αδερφό της.

Αυτός υπνώτιζε το κοριτσάκι βάζοντας υπνωτικό σε κάποιο ρόφημα και στη συνέχεια ικανοποιούσε τις αρρωστημένες του ορέξεις στο κορμάκι της ανιψιάς του.

Διώκεται για τρία κακουργήματα

Τα στοιχεία του δόθηκαν στη δημοσιότητα με διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ ασκήθηκαν εναντίον του ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για αποπλάνηση ανηλίκου, βιασμό, κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση καθώς και για πορνογραφία ανηλίκων κατά συνήθεια.

Οι φωτογραφίες του δόθηκαν στη δημοσιότητα για την προστασία του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του και για να διαπιστώσει η Αστυνομία αν έχει υποπέσει και σε άλλα παρόμοια εγκλήματα που αποσιωπήθηκαν από τα θύματα του κατά το παρελθόν.

Σε ανακοίνωσή της η Αστυνομία καλεί τους πολίτες που γνωρίζουν κάτι για τη δράση του 52χρονου παιδεραστή να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας, σημειώνοντας ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Το άρθρο Αυτός είναι ο «θείος» που υπνώτιζε και ασελγούσε σε ανιψιές του εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα