Αυτόματος πωλητής... κάνναβης!

Και όμως είναι αλήθεια, στην Αμερική λειτουργεί αυτόματος πωλητής κάνναβης. Όμως δεν πωλείται η ακατάργαστη ή κατεργασμένη κάνναβη, αλλά η αποξηραμένη που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ιατρικούς λόγους. Έτσι οι υπέυθυνοι του κλάδου για την προώθηση των φαρμάκων, σκέφθηκαν να πωλούν τα φάρμακα σε ειδικούς αυτόματους πωλητες, με στόχο όλοι οι ασθενείς να έχουν ανά πάσα στιγμή την ευκαιρία να προμηθευθούν το φάρμακο που θέλουν.

Ο κλάδος της καλλιέργειας και πώλησης κάνναβης, για ιατρικούς πάντα λόγους, διευρύνεται διαρκώς και η νέα

βιομηχανία λανσάρει πλέον και μηχανήματα για την ταχύτερη εξυπηρέτηση του κοινού. Επίσημα πλέον παρουσιάσθηκε ο πρώτος αυτόματος πωλητής σκευασμάτων με αποξηραμένα τμήματα του φυτού. Η καινοτομία αυτή προστίθεται στην ευρεία γκάμα προϊόντων, που περιλαμβάνει από καραμέλες μέχρι και σνακ κάθε είδους, που σχετίζονται με το φυτό.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η ιατρική χρήση του φυτού είναι τεκμηριωμένη εδώ και πάνω από 4.500 χρόνια σε όλες τις περιοχές που αυτό ευδοκιμεί. Σήμερα η τετραυδροκανναβινόλη και άλλα στοιχεία της κάνναβης χρησιμοποιούνται ως παυσίπονο και σε άλλες παθήσεις ακόμη και από την δυτική Ιατρική. Τέλος, στην Ασία θεωρείται απαραίτητο φυτό σε πολλές ιατρικές σχολές, όπως στην κινεζική, όπου το φυτό είναι ένα από τα 50 θεμελιώδη συστατικά των φαρμάκων.

Keywords
Τυχαία Θέματα