Αυτό θα είναι το Μπαμ!

Μία "γερή" μεταγραφή που θα προκαλέσειενθουσιασμό στον κόσμο της ΑΕΚ υπάρχει στο μεταγραφικό πλάνο του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Το αφεντικό της Ένωσης λέγεται ότι ετοιμάζει μία κίνηση-ματ με την απόκτηση ποδοσφαιριστή που θα συζητηθεί.

Οι αποκλειστικές πληροφορίες τουsportdog αναφέρουν ότι το "μπαμ" του Τίγρη θα αφορά παίκτη για τη γραμμή κρούσης της ομάδας.

Ήδη έχουν ακουσθεί "καλά" ονόματα για την επίθεση της ΑΕΚ,

όπως αυτό του Δημήτρη Παπαδόπουλου, ωστόσο πρόθεση του μεγαλομετόχου της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ είναι να αποκτηθεί ένας ποδοσφαιριστής πολύ μεγάλης αξίας.

Το πιο πιθανό είναι η ΑΕΚ να έχει ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις παικτών από τηνελληνική και την ξένη αγορά, ωστόσο η συγκεκριμένη μεταγραφή δεν θα είναι εύκοληαπό τη στιγμή που η ομάδα θα αγωνίζεται του χρόνου στη Football League.

Αυτό που έχει σημασία, πάντως, είναι η πρόθεση του Μελισσανίδη να φέρει παίκτη στην ΑΕΚ που θα κάνει "γκελ" στον κόσμο και που το όνομά του θα μπορεί να ανταγωνιστεί τις μεταγραφές των μεγάλων ομάδων της Σούπερ Λίγκας.

Ο στόχος του Τίγρη είναι να κλέψει τις εντυπώσεις στο μεταγραφικό παζάρι με ένανεπιθετικό κλάσης και να στείλει "μήνυμα" στους αντιπάλους του για το τι πρόκειται να συμβεί όταν η ομάδα ανέβει στην πρώτη κατηγορία.

sportdog.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα