«Αυτό συνέβη!»: Το παρασκήνιο με τους Τσοχατζόπουλο-βαρυποινίτη

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Τη δική του απάντηση δίνει μέσω της εφημερίδας “Freddo”, ο Βασίλης Στεφανάκος.

Πρόκειται για τον βαρυποινίτη που κατηγορήθηκε πως ξυλοκόπησε τον 77χρονο Άκη Τσοχατζόπουλο και οποίος περιγράφει πώς εκτυλίχθηκε το περιστατικό στη Στ’ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού.

“Λογοφέραμε αλλά δεν τον άγγιξα. Δεν θα χτυπούσα ποτέ έναν ηλικιωμένο άνθρωπο. Από την άλλη πλευρά, δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε να είναι

ενοχλητικός. Σήμερα (σ.σ. Χθες) πήγαμε στον εισαγγελέα των φυλακών, για εξηγήσεις, καθώς διετάχθη πειθαρχική έρευνα. Το μεταξύ μας επεισόδιο χαρακτηρίστηκε λήξαν, αφού ούτε εκείνος είπε πως χειροδίκησα εναντίον του” τονίζει.

Η «μεταφορά» στο νοσοκομείο

“Αυτά είναι αστεία και μόνο που ακούγονται. Το ίδιο βράδυ ο Άκης τριγυρνούσε μέσα στην πτέρυγα” επισημαίνει ο Βασίλης Στεφανάκος για την υποτιθέμενη μεταφορά του Άκη Τσοχατζόπουλου στο νοσοκομείο.

“Εδώ στη Στ’, τη VIP -υποτίθεται- πτέρυγα, πέφτει διαρκώς το ρεύμα από τη χρήση των ανεμιστήρων το καλοκαίρι και των θερμοσυσσωρευτών τον χειμώνα. Κι όταν κόβεται πάμε και σηκώνουμε τις ασφάλειες στον ηλεκτρικό πίνακα. Έτσι έγινε κι εκείνη την ώρα. Μόλις σήκωσε κάποιος τις ασφάλειες ο Άκης άρχισε να φωνάζει “θα μας κάψετε ζωντανούς όλους εδώ μέσα” και διάφορα άλλα, αφού είναι γνωστός ο οξύθυμος και υπερβολικός χαρακτήρας του. Κι επειδή έχω μια καλή σχέση μαζί του, τον πλησίασα και του ζήτησα να ηρεμήσει. Η μια κουβέντα έφερε την άλλη και αγριέψαμε… Όταν διάβασα ότι τον χτύπησα, εξοργίστηκα. Δεν έχω εμπλακεί ποτέ σε τέτοιου είδους επεισόδια στα 9 χρόνια που είμαι φυλακή. Πόσο μάλλον όταν απέναντί μου βρίσκεται ένας άνθρωπος 77 ετών” λέει ο βαρυποινίτης Στεφανάκος για το πως προκλήθηκε το επεισόδιο.

“Ο καθένας μας εδώ μέσα βρίσκεται για κάποιον λόγο. Δεύτερο δικαστήριο, εκτός από τους παιδεραστές και τους βιαστές, δεν πρόκειται να στήσω για τον οποιονδήποτε, αρκεί να με σέβεται όπως τον σέβομαι εγώ” ξεκαθαρίζει ο «πρωταγωνιστής» του επεισοδίου.

Το άρθρο «Αυτό συνέβη!»: Το παρασκήνιο με τους Τσοχατζόπουλο-βαρυποινίτη εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα