Αυτή είναι η «Μις Οπίσθια» Βραζιλίας για το 2014! (photos)

Ολοκληρώθηκε, χθες Δευτέρα 17 Νοεμβρίου ο διαγωνισμός για τα καλύτερα οπίσθια γυναικών στη Βραζιλία, τον γνωστό διαγωνισμό Miss Bumbum για το 2014, που έλαβε χώρα στο Σάο Πάολο.

Η Indianara Carvalho από την Santa Catarina, ήταν ο νικητής του 2014 για τη Μις Οπίσθια Βραζιλίας. Η ξανθιά έβγαλε έξω το φαβορί Claudia Alende από το Παρανά – γνωστή ως σωσίας της Μέγκαν Φοξ, που ήρθε δεύτερη στο διαγωνισμό.

Σε συνέντευξή της η Indianara Carvalho δήλωσε ότι εξεπλάγη από τη νίκη. «Δεν περίμενα, αλλά φυσικά θέλαμε όλες να κερδίσουμε. Ήμουν καλά προετοιμασμένη. Νιώθω πολύ μεγάλη τιμή για αυτόν τον τίτλο, επειδή αντιπροσωπεύει όλες τις γυναίκες της Βραζιλίας», είπε.

Η Claudia Alende πήρε τη δεύτερη θέση, αλλά είπε ότι «δεν κάνει καμία διαφορά». Η τρίτη θέση ήταν μια ισοπαλία στην πρώτη ψηφοφορία από τους κριτές που έπρεπε να αποφασίσουν μεταξύ της Ana Flavia Magalhães από το Γκοϊάς και της Rebeka Francys Ροντόνια. Τόσο και οι παρέλασαν με μπικίνι και πάλι και εξελέγη στο τέλος η Flavia. «Θεωρώ τον εαυτό μου επιτυχημένο, γιατί ξέρω ότι έχω το καλύτερο σύνολο», είπε η ίδια.

Indianara Carvalho

Claudia Alende

Ana Flavia Magalhães

Vivian Cristinelli

Keywords
Τυχαία Θέματα