«Άδικο το ΕΚΑΣ, να κοπεί» δια στόματος Ελένης Αυλωνίτου

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Με το κοινό αίσθημα «παίζει» πλέον επικίνδυνα η κυβέρνηση και τα στελέχη της, με πρακτικές και απόψεις οι οποίες στηρίζουν όλο και περισσότερο τις περικοπές μισθών, συντάξεων και προνοιακών επιδομάτων.

Προκαλεί η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου, με μια ακόμα δήλωσή της σήμερα από τον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΙ. Άδικο

κατά την κυρία Αυλωνίτου το ΕΚΑΣ και πρέπει να κοπεί!

Προφανώς τα στελέχη της κυβέρνησης έχουν κοντή μνήμη, εφόσον μέσα σε διάστημα 18 μηνών διακυβέρνησης, δεν θυμούνται ότι ως αντιπολίτευση διερρήγνυαν τα ιμάτιά τους, μπροστά σε μέτρα ανάλογων περικοπών από την προηγούμενη κυβέρνηση.

Χρακτηριστικά η κ. Αυλωνίτου δήλωσε: «Το ΕΚΑΣ επειδή είναι προνοιακό πρέπει να φύγει, γιατί δεν είναι δίκαιο να πηγαίνει ο άλλος με 15 χρόνια εργασίας και με το ΕΚΑΣ να παίρνει τα ίδια χρήματα με αυτόν που έχει ανταποδοτικά οφέλη για 30 χρόνια εργασίας»

Ο «ευγενής» διάλογος που αναπτύχθηκε ανάμεσα στην Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και του βουλευτή της ΝΔ Γεράσιμου Γιακουμάτου, έκλεψε τις εντυπώσεις. Όταν η κ. Αυλωνίτου προσπάθησε να υπεραμυνθεί των λεγομένων της και μετά την προκλητικότατη δήλωσή της για το Προνοιακό Επίδομα του ΕΚΑΣ, συνέχισε λέγοντας ότι: «Οι κύριες και οι επικουρικές με άθροισμα 1.300 ευρώ δεν πρόκειται να πειραχτούν. Για τις επικουρικές έχουν προστατευτεί το 90% των συνταξιούχων», με τον Γεράσιμο Γιακουμάτο να της απαντά: «τρως μούτζες τώρα…Όσο μιλάς τόσο σε μουτζώνουν….».

«Τα μουντζόμετρα τα έχει κρατήσει ο κ. Σαμαράς στο σπίτι του» του απάντησε εκείνη.

Το άρθρο «Άδικο το ΕΚΑΣ, να κοπεί» δια στόματος Ελένης Αυλωνίτου εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα