Α. Τσίπρας στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ: «Η αξιολόγηση θα κλείσει χωρίς υποχωρήσεις»(video)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Με ομιλία του πρωθυπουργού και προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας (Κ.Ο.) του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, ξεκίνησε την Τετάρτη μετά τις 14.00 η συνεδρίαση της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, στην αίθουσα Γερουσίας της Βουλής.

Ο Α. Τσίπρας

είπε ότι συνεχίζεται η διαπραγμάτευση στο πλαίσιο της 2ης αξιολόγησης επισημαίνοντας ότι σύμφωνα με την πρόοδο που έχει σημειωθεί περιμένει να ολοκληρωθεί μέσα στο προβλεπόμενο χρονοδιάγραμμα. Επιπλέον ζήτησε από τους ΖανΚλοντ Γιούνκερ και Μάριο Ντράγκι οριστικές αποφάσεις για το ελληνικό χρέος. Στην έναρξη της ομιλίας του άλλωστε ο πρωθυπουργός υποστήριξε ότι η πρόσφατη επίσκεψη του Μπάρκα Ομπάμα ήταν ουσιαστική και έστειλε μήνυμα για την αναγκαιότητα ελάφρυνσης του χρέους.

Αναφορικά με τη διαπραγμάτευση και ειδικότερα τα εργασιακά ο Α. Τσίπρας είπε μεταξύ άλλων: «Είναι παράλογο αντί να συζητάμε για το πώς θα αυξήσουμε τις θέσεις εργασίας, να συζητάμε για το πώς θα αυξήσουμε το όριο των απολύσεων. Δεν πρόκειται για ιδεοληψία της αριστεράς, αλλά για αναγκαίες κινήσεις προκειμένου οι σταματήσουν οι εργασιακές σχέσεις γαλέρας που επικράτησαν τα προηγούμενα χρόνια. Οι ελαστικές σχέσεις εργασίας στην Ελλάδα αυξήθηκαν κατακόρυφα το 2013-2014».

«Ανεύθυνη και εθνικά επιζήμια η στάση της ΝΔ στο θέμα της διαπραγμάτευσης. Θέτει σε κίνδυνο την προσπάθειας της χώρας για έξοδο από την κρίση».

Το άρθρο Α. Τσίπρας στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ: «Η αξιολόγηση θα κλείσει χωρίς υποχωρήσεις»(video) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα