Α. Λοβέρδος: Απόσυρση ή καταψήφιση του νομοσχεδίου

Μετά την Άννα Διαμαντοπούλου στην αντεπίθεση περνάει και ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος με εισήγησή του, που διανεμήθηκε στις θυρίδες των βουλευτών, ζητά την απόσυρση ή την καταψήφιση του ν/σ για την Παιδεία χαρακτηρίζοντάς το «αντιμεταρρυθμιστική τη νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης που στέλνει λανθασμένο και επιζήμιο μήνυμα για την Ελλάδα,

σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης».

Όπως τονίζεται «δύο είναι οι λόγοι για τους οποίους η αντιεκπαιδευτική νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης πρέπει να αποσυρθεί και αν αυτό δεν γίνει, να καταψηφιστεί από τη Βουλή: η διάρρηξη κάθε έννοιας δημοκρατικής νομιμοποίησης, μέσω του τρόπου άσκησης της συγκεκριμένης νομοθετικής πρωτοβουλίας και ο απολύτως λανθασμένος χαρακτήρας ρυθμίσεων του σχεδίου νόμου».

Ο κος Λοβέρδος αναφέρεται επίσης σε τριμελές διευθυντήριο που έχει αντικαταστήσει την κυβέρνηση, για να επισημάνει ότι το νομοσχέδιο δεν πέρασε καν από υπουργικό συμβούλιο. «Για τους πολιτικούς, μόνος δρόμος είναι ο παρασιτισμός! Ιδού το δίδαγμα της συγκεκριμένης νομοθετικής πρωτοβουλίας», αναφέρεται.

Keywords
Τυχαία Θέματα