Trumpettes:Πάμπλουτες, ρατσίστριες και φανατικές του Τραμπ!

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Αν και εκκεντρικός ο Ντόναλντ Τραμπ, φαίνεται πως κάποιες, του έχουν ιδιαίτερη αδυναμία! Οι «Trumpettes USA», είναι οι πιο διάσημες funs του υποψηφίου για την προεδρεία των ΗΠΑ και έχουν δημιουργήσει ένα κλαμπ προκειμένου να πείσουν την κοινή γνώμη πως αξίζει την πρωτιά.

Τα μέλη του Συλλόγου, δεν είναι τυχαίες γυναίκες και ανήκουν στην κοσμική κοινωνία της Αμερικής με μεγάλες περιουσίες, πανάκριβα κοσμήματα, αυτοκίνητα και πολύ ακριβή ζωή. Το παράξενο σε

αυτή η λατρεία προς τον Τραμπ, είναι πως παλαιότερα οι ίδιες γυναίκες που τώρα μαζεύουν χρήματα για τον υποψήφιο πρόεδρο διοργάνωναν συγκεντρώσεις υπέρ του ζεύγους Κλίντον.

Το Politico επισκέφθηκε την οικία της ιδρύτριας του κλαμπ, Toni Holt Kramer που στο παρελθόν έκανε ρεπορτάζ για τα κοσμικά του Χόλυγουντ, ενώ μέλος των «Trumpettes USA» είναι και η Gennifer Flower που είχε απασχολήσει ολόκληρη την ήπειρο όταν ξέσπασε σκάνδαλο για την ερωτική της σχέση με τον Κλίντον. Το Politico κάνει λόγο για πολυτελή ζωή τονίζοντας την ύπαρξη των πανάκριβων δαχτυλιδιών που κοσμούν τα δάχτυλα τους αλλά και τα εξοχικά που διαθέτουν οι γυναίκες αυτές.

Τα επιχειρήματα τους βέβαια, δε φαίνεται να είναι και τόσο δυνατά γύρω από πολιτικά ζητήματα καθώς απορρίπτουν οποιαδήποτε κριτική έχει ασκηθεί στον πάμπλουτο Τραμπ για την εκστρατεία του και τις φυλετικές εντάσεις που έχουν προκληθεί εξ΄αιτίας της («Οι “Black Lives Matter” και όλα αυτά τα σκ@@@»), ή το γεγονός ότι κάποιοι από τους ψηφοφόρους του Τραμπ χαρακτηρίζονται από μισαλλοδοξία («Με μεγάλωσε μαύρη νταντά, δεν υπάρχει καμία προκατάληψη από την πλευρά μου»). Αμφισβητούν τις δημοσκοπήσεις που δε θέλουν τον Τραμπ να είναι πολύ αγαπητός στο γυναικείο πληθυσμό αλλά και την ικανότητα της Χίλαρι να αναλάβει την προεδρεία, με μία ατάκα που ξεχωρίζει: «Νομίζει ότι ο ISIS θα την ακούσει;».

Οι Trumpettes ιδρύθηκαν το περασμένο φθινόπωρο σε ένα γκαλά στο Beverly Hilton, από την Κράμερ και μία σειρά μέλη του Mar-a-Lago, ενός κλειστού κλαμπ στο Παλμ Μπιτς που είναι ιδιοκτησία του Τραμπ. Στο παρελθόν, οι δεσμοί με τη Χίλαρι Κλίντον ήταν πολύ στενοί, λέει η Κράμερ δείχνοντας φωτογραφίες με τους Κλίντον κι ελπίζοντας να έχουν ακόμη φιλικά αισθήματα για εκείνη: «Γνώριζα ότι της αρέσει το κίτρινο και έκανα όλο το πάρτι στα κίτρινα». Η Κράμερ, όπως αφηγείται στο Politico, απέρριψε το πάρτι για την ορκωμοσία του Μπους ως προέδρου, επειδή υπήρχαν πλαστικά μαχαιροπίρουνα, για να παρευρεθεί στην τελευταία γιορτή των Κλίντον στο Λευκό Οίκο και κάπως έτσι ξεκίνησε η φιλία τους.

Η Κέλι Ντέι, πρώην σύζυγος του Ρόμπερτ Ντέι και μέλος του κλαμπ γνωρίζει πολλά χρόνια η Χίλαρι και είχε μάλιστα οργανώσει ένα πάρτι προς τιμήν της σαν παρηγοριά την εποχή που ξέσπασε το σκάνδαλο Λεβίνσκι. Η Νίκι Χάσκελ που συστήνει τον εαυτό της σαν Δημοκράτη, το 1970 έκανε στενή παρέα με τον Τραμπ ενώ δείχνει φωτογραφίες από τους γάμους των παιδιών του υποψήφιου των Ρεπουμπλικάνων. Η Αν Τάρκελ είναι κι αυτή μέλος των Trumpettes, πρώην σύζυγος του Ρίτσαρντ Χάρις και ιδρύτρια ενός ακόμη συλλόγου που στηρίζει τον Ντόναλντ Τραμπ.

Οι παράξενες πολιτικές θέσεις των Trumpettes

«Νομίζεις ότι το ISIS θα την ακούσει;», ρωτάει η 75χρονη Χάσκελ λέγοντας ωστόσο ότι θα ήθελε να δει μία γυναίκα στη θέση του προέδρου. «Δεν νομίζω ότι, σε αυτό το σημείο της ιστορίας μας, κάποιος θα ακούσει μία γυναίκα, είτε αυτή είναι η Χίλαρι ή οποιαδήποτε άλλη. Χρειαζόμαστε κάποιον σκληρό, δυνατό που να τον φοβούνται», συνεχίζει για να της απαντήσει η Κράμερ: «Χρειαζόμαστε ένα άντρα. Έναν άντρα που είναι δυνατός, που είναι το σύμβολο του Superman».

Οι απόψεις των μελών του κλαμπ έχουν πάντως τον ίδιο χρωματισμό με αυτές του «ειδώλου Τραμπ» αφού δεν παρέλειψαν να θέσουν σαν ανησυχία την ύπαρξη της μουσουλμάνας Huma Abedin στο πλευρό της Χίλαρι : «Δεν νομίζω ότι πρέπει να έχουμε ένα μουσουλμάνο στην εξουσία, κάποιον να εργάζεται για τον πρόεδρο», λέει η μία, για να απαντήσει η Τάρκελ: «Έχουμε Μουσουλμάνο στην εξουσία». (σ.σ.: πιθανότατα αναφέρεται στον Μπαράκ Ομπάμα ο οποίος όμως είναι χριστιανός). «Υπάρχει μία ομάδα ειρηνικών μουσουλμάνων», συμπλήρωσε η Ντέι που ασχολείται με τις γυναίκες και τα ανθρώπινα δικαιώματα στη Μέση Ανατολή.

Για να αντικρούσουν τις κατηγορίες που τον θέλουν ρατσιστή έπειτα από την ένθερμη ρητορική κατά των Μουσουλμάνων και των Λατίνων αλλά και προκατειλημμένο, οι Trumpettes τονίζουν ότι στο κλαμπ του στο Παλμ Μπιτς ο Τραμπ προσλαμβάνει πολύ συχνά γυναίκες και δεν έχει δείξει ως τώρα διάθεση για διακρίσεις. «Ο Ντόναλντ δεν είναι ρατσιστής. Δεν είναι αντι-γκέι. Είναι επιχειρηματίας. Είναι ο άνθρωπος που έχει τους πάντες να εργάζονται για αυτόν από κάθε φυλή, χρώμα και θρησκεία. Η κόρη του είναι Ορθόδοξη Εβραία», λέει η Χάσκελ.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η πιο διάσημη Trumpette, η Gennifer Flowers, η γυναίκα με την οποία ο Μπιλ Κλίντον είχε έρθει σε ερωτική επαφή (ο ίδιος έχει παραδεχτεί πως συνευρέθηκαν μόνο μία φορά) και η οποία επί χρόνια μήνυε χωρίς αποτέλεσμα τη Χίλαρι, μιλώντας στο Politico, δήλωσε ότι ποτέ δε θα υποστήριζε τους Κλίντον διότι συμφωνεί με την προσέγγιση του Τραμπ στην οικονομία και το μεταναστευτικό. Η ίδια, δεν έχει γνωρίσει από κοντά τον Ντόναλντ Τραμπ.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: Politico

Το άρθρο Trumpettes:Πάμπλουτες, ρατσίστριες και φανατικές του Τραμπ! εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα