To Booze απέκτησε το εστιατόριο του!

Γκελ Bistrot... Εδώ οι γεύσεις συναντάνε τα ταξίδια! Πώς ο Vivaldi, η Μάτα η Ντομάτα και ο Heminway μπορούν να “ζωντανέψουν” στα πιάτα μας; Το γευστικό και arty εγχείρημα του Booze Cooperativa ξέρει τον τρόπο και μας φωνάζει... Γκελ (δηλαδή έλα στην Τουρκική γλώσσα).

Το Γκελ προσφέρει υπέροχες γευστικές επιλογές για όλες τις ώρες. Φρέσκες σαλάτες, πρωτότυπα κυρίως πιάτα, μοναδικές ποικιλίες τυριών, υπέροχα γλυκά και φυσικά πρωινό. Στο Γκελ όμως δεν θα σας αφήσουμε

ποτέ να βαρεθείτε! Το μενού μας ανανεώνεται και εμπλουτίζεται συχνά με καινούργια πιάτα, συνταγές και ιδέες.

Στο Γκελ Bistrot οι γεύσεις συναντάνε τα ταξίδια. Το μενού μας εμπνέεται από τις περιπλανήσεις μας στις πόλεις του κόσμου, από την τέχνη, τον έρωτα, τη δημιουργία. Κάθε πιάτο προσφέρει και ένα διαφορετικό ταξίδι, κάθε ταξίδι και μία μοναδική ιστορία. Τον ξεχωριστό χαρακτήρα του Γκελ συμπληρώνουν οι πολύχρωμες, arty πινελιές στους τοίχους και τους εσωτερικούς χώρους, τους οποίους έχει επιμεληθεί η εικαστικός Λία Σταμοπούλου. Έτσι, τα χρώματα “δένουν” ιδανικά με τις γεύσεις και μας ταξιδεύουν.

Το Γκελ Bistrot βρίσκεται στην οδό Κολοκοτρώνη 59β και Λιμπονά. Σε απόσταση....αναπνοής από την πλατεία Αγίας Ειρήνης και από τον πολυχώρο του Booze Cooperativa. To εστιατόριο παραμένει ανοιχτό από την Τρίτη έως την Κυριακή (9:00 πμ έως 1:00 μμ).

Keywords
Τυχαία Θέματα