23ες Ημέρες Καριέρας

Το σαββατοκύριακο πραγματοποιείται στην Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων η συνάντηση Ημέρες Καριέρας που διοργανώνει το kariera.gr.

Σκοπός των Ημερών Καριέρας είναι να φέρουν κοντά υποψηφίους, στελέχη, σπουδαστές και όσους αναζητούν εργασία, με εκπαιδευτικούς φορείς και επιχειρήσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να γνωρίσουν και να συζητήσουν για τις επαγγελματικές προοπτικές τους με υπεύθυνους επιλογής προσωπικού και εκπροσώπους τμημάτων Ανθρώπινου Δυναμικού. Θα μπορούν επίσης, να πληροφορηθούν

για όλες τις πρόσφατες εξελίξεις στην εκπαίδευση και τα μεταπτυχιακά, από τους πιο γνωστούς εκπαιδευτικούς.

Έχουν προγραμματιστεί και παράλληλες εκδηλώσεις με ενδιαφέροντα σεμινάρια, διαλέξεις και παρουσιάσεις για την εργασία και την επιχειρηματικότητα, από επαγγελματίες και καταρτισμένα στελέχη.

To Kariera.gr και το ALBA Graduate Business School at the American College of Greece προβάλλοντας κοινωνική ευαισθησία και κινούμενοι στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, προσφέρουν τη δυνατότητα σε ένα συμμετέχοντα των Ημερών καριέρας που ανήκει σε ευάλωτη οικονομικά/κοινωνικά ομάδα, να σπουδάσει με πλήρη υποτροφία.

Είσοδος δωρεάν. Απαραίτητη είναι η εγγραφή στο www.kariera.gr ή www.careerdays.gr και η προσκόμιση του εισιτηρίου σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή.

Keywords
Τυχαία Θέματα