Survivor trailer 2/4: Τι θα δούμε το Σάββατο

Survivor trailer 2/4: Η νέα Survivor εβδομάδα ξεκινάει αυτό το Σάββατο (2/4) και το μόνο σίγουρο είναι ότι οι εξελίξεις αναμένεται να είναι ραγδαίες. Η αποχώρηση της Μυριέλλας φαίνεται πως ηρέμησε λίγο τα πνεύματα στην Κόκκινη ομάδα, ωστόσο την ίδια στιγμή, η κατάσταση στους Μπλε είναι πάρα πολύ άσχημη. Όπως είδαμε στο επεισόδιο της Τετάρτης (30/3), οι σχέσεις της Μπλε

ομάδας δοκιμάστηκαν. Πρωταγωνιστής των εξελίξεων ήταν για ακόμα μία φορά ο Τάκης, ο οποίος ήρθε σε ανοιχτή σύγκρουση τόσο με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ όσο και με την Ασημίνα.

Η κατάσταση αυτή φαίνεται πως χειροτέρευσε καθώς όπως βλέπουμε στο trailer που έχει κυκλοφορήσει εδώ και λίγη ώρα, ο Τάκης και ο Κωνσταντίνος μεταφέρουν τον καυγά τους στην παραλία.

Survivor trailer 2/4: “Ο Τάκης η πηγή όλων των προβλημάτων στην ομάδα”

Από τη μία ο Τάκης βρίσκει παράλογο τον Κωνσταντίνος και από την άλλη, ο νέος παίκτης των Μπλε ξεκαθαρίζει πως ο Τάκης αποτελεί την πηγή όλων των προβλημάτων στην ομάδα.

Η ένταση ανάμεσα στους δύο παίκτες δεν καταλήγει πουθενά, ενώ η αλήθεια είναι πως η μόνη που βρίσκεται ανάμεσα στους δύο άντρες για τους ηρεμήσει είναι η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία βέβαια από την αρχή έχει δείξει ότι έχει πάρει το μέρος του Κωνσταντίνου. Στη συνέχεια, οι δύο ομάδες μεταφέρονται στον χώρο του αγωνίσματος, όπου θα παίξουν για έπαθλο φαγητού. Η νίκη στο αγώνισμα αυτό είναι πολύ σημαντική καθώς θα δώσει στην ομάδα που θα την πάρει, τις απαραίτητες δυνάμεις για να αγωνιστεί στο παιχνίδι ασυλίας την Κυριακή (3/4).

Survivor trailer 2/4
Keywords
Τυχαία Θέματα
Survivor, Σάββατο,Survivor, savvato