Μάνος Δασκαλάκης – Ρούλα: Η μαρτυρία άντρα που εργάζεται στη συνοδεία υψηλών προσώπων

Μια νέα σοκαριστική μαρτυρία ήρθε στο φως της δημοσιότητας, για τη Ρούλα Πισπιρίγκου και για τις αγωνιώδεις προσπάθειές της να μάθει για τις έρευνες των Αρχών σχετικά με τους θανάτους τρων τριών παιδιών της στην Πάτρα. Η εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1 παρουσίασε βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο με τις μαρτυρίες ενός άνδρα, ο οποίος εργάζεται

στη συνοδεία υψηλών προσώπων και τον οποίο είχε βρει συγγενικό πρόσωπο της Ρούλας Πισπιρίγκου. Συγκεκριμένα, στην εκπομπή αναφέρθηκε ότι άνδρας που εργάζεται σε προστασία υψηλών προσώπων, αποκάλυψε χθες το βράδυ σε live συζήτηση στο Twitter, πως κλήθηκε από άνθρωπο της Ρούλας που ζήτησε τη βοήθειά του, έτσι ώστε να μάθει πώς κινούνται οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών, αλλά και να παρακολουθήσει τον Μάνο για το πού βρίσκεται στην Αθήνα, πού μένει και οτιδήποτε άλλο μπορεί να μάθει για τον Μάνο.

Η μαρτυρία

“Πριν κάποιες μέρες, με κάλεσε ο θείος της Ρούλας Πισπιρίγκου και μου ζήτησε να τη συναντήσω. Βρεθήκαμε όλοι μαζί στο σπίτι του. Το πρώτο πράγμα που έκαναν, ήταν να πάρουν το κινητό μου. Μου ζήτησαν να τους προστατεύσω. Ήταν εκεί η Πισπιρίγκου και η αδερφή της. Δέχονταν απειλές και ήθελαν προστασία.

Το πρώτο πράγμα που με ρώτησε, ήταν αν θα ομολογούσε στα πρώτα 15 λεπτά, καθώς είχε μάθει από κάπου, πως αν πήγαινε στη ΓΑΔΑ, θα ομολογούσε σε 15 λεπτά. Το δεύτερο που με ρώτησε, ήταν αν γνωρίζω κάποιον στο Ανθρωποκτονιών για να μάθω πώς εξελίσσεται η υπόθεση και το τρίτο αν έχω ανθρώπους, να μπορέσω να βρω πού μένει ο Μάνος στην Αθήνα. Συναντηθήκαμε άλλες δυο φορές. Τη μία φορά συναντηθήκαμε στο σπίτι της, όπου εκεί μου ζητήθηκε εμμέσως πλην σαφώς αν υπάρχει τρόπος να…” ανέφερε στον δημοσιογράφο Πέτρο Κουσουλό ο συγκεκριμένος άνδρας και το βίντεο διεκόπη στην εκπομπή, καθώς όπως είπαν οι παρουσιαστές, ειπώθηκε κάτι πολύ σοβαρό.

Στο μεταξύ, ο Μάνος Δασκαλάκης δηλώνει σοκαρισμένος μέσω του δικηγόρου του, μετά τις τελευταίες εξελίξεις. Ο δικηγόρος του, Δημήτρης Καράμπελας, φαίνεται πως έχει ήδη ενημερώσει τις αρχές πως ο Μάνος Δασκαλάκης είναι στη διάθεσή τους για οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστούν. Επίσης, φέρεται να είπε σε δημοσιογράφους ότι ο εντολέας του θα τοποθετηθεί δημόσια αφού διαβάσει τη δικογραφία, δηλαδή την Κυριακή ή τη Δευτέρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μάνος Δασκαλάκης – Ρούλα,manos daskalakis – roula