Survivor spoiler αποχώρηση 16/3: Αυτός ο παίκτης «αποχαιρετά» τον Άγιο Δομίνικο

Στο Survivor All Star τα πράγματα φαίνεται να ξεκαθαρίζουν στη Μπλε ομάδα και η Μελίνα παίρνει τις απαντήσεις της στο ερώτημα, γιατί ψηφίστηκε. Η σχέση της όμως με τον Τάκη παραμένει εκρηκτική. Ο τελευταίος αγώνας της εβδομάδας φέρνει ένα έπαθλο φαγητού που καμία ομάδα δεν θέλει να χάσει. Κόκκινοι και Μπλε μπαίνουν δυναμικά στο στίβο μάχης σε μία δύσκολη αναμέτρηση. Σύμφωνα με τα spoiler σήμερα η ομάδα

των Μπλε, θα κάνει σήμερα το 3-2 στις νίκες της εβδομάδας, αφού θα κατακτήσει και το έπαθλο φαγητού.

Στο συμβούλιο του νησιού, ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, η Τζο Μαριδάκη, η Μελίνα Μεταξά και ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, θα διεκδικήσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι. Σύμφωνα με τις διαρροές που δεν έχουν επιβεβαιωθεί, η παίκτρια που θα αποχωρήσει από το ριάλιτι είναι η Τζο Μαριδάκη.

Survivor: Τι είδαμε χθες 15/3

Η Μπλε ομάδα ήταν αυτή του κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας του Survivor All Star στο χθεσινό επεισόδιο, βάζοντας «φρένο» στο σερί νικών που είχαν οι Κόκκινοι από την αρχή της εβδομάδας στα αγωνίσματα ασυλίας που οδήγησε στον τάκο Γιώργο Ασημακόπουλο, Κωνσταντίνο Βασάλο, Τζο Μαριδάκη, Μελίνα Μεταξά και Παναγιώτη Κωνσταντινίδη. Οι δυο ομάδες συναντήθηκαν για να διεκδικήσουν το έπαθλο επικοινωνίας με τα δάκρυα να έχουν πάλι την τιμητική τους. Ο Τάκης Καραγκούνιας βούρκωσε πάλι όταν ήρθε στη σκέψη του η κόρη του, η Ραφαηλία που είναι η μεγάλη του αδυναμία. Θυμήθηκε τις φορές που τον φωνάζει «μπαμπακούλη» και όσα του ζητάει να κάνουν μαζί πίσω στην Ελλάδα και έβαλε τα κλάματα.

Συγκίνηση προκάλεσε το έπαθλο επικοινωνίας

Όλα τα μέλη της Μπλε ομάδας του Survivor All Star δεν έκρυψαν την συγκίνηση τους όταν διάβασαν τα μηνύματα των αγαπημένων τους ανθρώπων.

Το παιχνίδι της Καραϊβικής

Μπλε και Κόκκινοι συναντήθηκαν ξανά για να αναμετρηθούν στο παιχνίδι της Καραϊβικής, με τον Γιώργο Λιανό να ρωτάει πρώτα τους νικητές του επάθλου επικοινωνίας για τα μηνύματα που έλαβαν. Στη συνέχεια οι παίκτες των δυο ομάδων πήραν τις θέσεις τους για να απαντήσουν στις ερωτήσεις του παρουσιαστή του Survivor με στόχο να κερδίσουν ρολά κανέλας. Νικητές αυτή τη φορά αναδείχθηκαν οι Κόκκινοι και έτσι όλοι επέστρεψαν στις καλύβες τους ικανοποιημένοι.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Survivor, 163, Αυτός, Άγιο Δομίνικο,Survivor, 163, aftos, agio dominiko