Pebble: Tο E-Paper ρολόι χειρός για iPhone και Android

To Pebble είναι ένα πρωτότυπο ρολόι χειρός με οθόνη τεχνολογίας e-paper και δυνατότητες διασύνδεσης με iPhone και Android smartphones μέσω Bluetooth. Πρόσφατα παρουσιάσθηκε στην ιστοσελίδα Kickstarterκαι αμέσως χιλιάδες ενδιαφερόμενοι έσπευσαν να ενημερωθούν για το γεγονός.

Το interface του Pebble μπορέι να αλλάξει ανα

πάσα στιγμή καθώς η τεχνολογία e-paper, επιτρέπει το να «τσαλακωθεί» για να ταριάζει στο γούστο και στην αισθητική μας, μέσω εξειδικευμένων εφαρμογών που θα διατεθούν στα αντίστοιχα App store.

Για παράδειγμα, ένας ποδηλάτης ή ένας δρομέας θα μπορεί να χρησιμοποιεί το Pebble ως συσκευή παρακολούθησης της ταχύτητας, απόστασης, ρυθμού και άλλων ενδιαφέροντων στοιχείων, μέσω της χρήσης του GPS του smartphone, με τις ενδείξεις να εμφανίζονται απευθείας στην οθόνη του ρολογιού η οποία αρκετά καλή αναάλυση οθόνης 144×168 pixels.
Το Pebble υποστηρίζει αρκετές λειτουργίες ειδοποίησεων εάν και εφόσον το διασυνδέσετε με τους λογαριαμσμούς σας στα γνωστα κοινωνικά δίκτυα μερικές από αυτές έιναι η αναγνώριση κλήσεων, ειδοποίηση εισερχόμενων email,ειδοποιήσεις ημερολογίου,ειδοποίηση νέων μηνυμάτων στο Facebook και στο Twitter, ενημερώσεις καιρού και εισερχόμενα SMS.
Αυτή την στιγμή η τιμή του Pebble στο site του Kickstarter ξεκινάει από τα $99 και μέχρι στιγμής έχει ξεπεράσει κατά πολύ τον αρχικό στόχο των $100.000, αγγίζοντας τα $669.000!

Keywords
Αναζητήσεις
πρωτοτυπα ρολογια χειρος
Τυχαία Θέματα