OUYA: Η κονσόλα των 99 δολαρίων, απέκτησε το πρώτο τίτλο της!

H OUYA για όσους δεν θυμούνται, είναι η πρώτη παιχνιδοκονσόλα που βασίζεται στο λειτουργικό σύστημα Android της Google και ξεκίνησε σαν project μέσω της ιστοσελίδας Kickstarter.
Από ότι φαίνεται τα πράγματα πάνε εξαιρετικά καλά για το OUYA αφού τα λεφτά που μάζεψαν οι developers

της κονσόλας ήταν πάνω από κάθε προσδοκία και έτσι πολύ σύντομα θα ξεκινήσουν να υλοποιούν την ιδέα τους.

Εκτός όμως αυτού η OUYA απέκτησε πλέον και τον πρώτο επίσημο τίτλο που θα είναι αποκλειστικά για αυτή.
Πρόκειται για το παιχνίδι Human Element που ετοιμάζει η εταιρεία Robotoki, το Human Element θα είναι ένα παιχνίδι που θα βασίζεται σε ζόμπι και θα αποτελέσει ένα prequel τη "κανονικής" έκδοσης του παιχνιδιού που θα κυκλοφορήσει το 2015 για τις κονσόλες επόμενης γενιάς.

Η εταιρεία Robotoki ανήκει στους ένθερμους οπαδούς του OUYA και μάλιστα δώρισε στο project της κονσόλας στο kickstarter το ποσό των 10 χιλιάδων δολαρίων.
Από ότι φαίνεται λοιπόν το OUYA αρχίζει να εξαπλώνεται σιγά σιγά και να δείχνει ότι μπορεί να φέρει την μεγάλη αλλαγή στη κορεσμένη αγορά των οικιακών κονσολών.
Η κονσόλα σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει θα κοστίζει κάτω από 99 δολάρια, θα έχει το μέγεθος ενός κύβου του Ρούμπικ και θα λειτουργεί με το Android, εκμεταλλευόμενη όλα τα προνόμια που προσφέρει το λειτουργικό της Google, αφού οι παίκτες θα μπορούν να εγκαθιστούν όλα τα δωρεάν παιχνίδια που υπάρχουν στο Google Play.

Keywords
Τυχαία Θέματα