Το Samsung Galaxy S III ξεπεράσε τα 10 εκατομμύρια πωλήσεις!

Ο διάδοχος του Galaxy S II και συνάμα μια από τις πιο δημοφιλής Android συσκευές του σήμερα (το νέο Galaxy S III) παρουσιάστηκε στις 29 Μαΐου,πριν από μόλις 55 ημέρες σε εκδήλωση στο Λονδίνο και έναν μήνα αργότερα έφτασε στην Αμερικανική αγορά.
Στις δύο επόμενες εβδομάδες που ακολούθησαν η εταιρία δέχτηκε περισσότερες από εννέα εκατομμύρια προ-παραγγελίες από εκατό διαφορετικούς παρόχους

κινητής τηλεφωνίας, καθιστώντας σαφές πως πρόκειται για ένα gadget που έχει ιδιαίτερα αυξημένη ζήτηση και πουλάει με απίστευτα γρήγορους ρυθμούς.

Σε μια συγκριτική έρευνα που έγινε, διαπιστώθηκε πως το iPhone 4S κατάφερε να πουλήσει τέσσερα εκατομμύρια τεμάχια κατά την διάρκεια του πρώτου Σαββατοκύριακου της έναρξής του, σε αντίθεση με το Galaxy S II που χρειάστηκε πέντε ολόκληρους μήνες για να σημειώσει ποσοστό δέκα εκατομμυρίων αποστολών, φανταστείτε την επιτυχία που γνωρίζει τώρα το νέο S III.
H ανακοίνωση έγινε από τον πρόεδρο της εταιρίας, JK Shin, που νιώθει ιδιαίτερα ικανοποιημένος και υποστηρίζει ότι μέχρι το τέλος του έτους το SIII θα είναι διαθέσιμο από τριακόσιους παρόχους κινητής σε συνολικά 147 χώρες. Πάντως γενικά η Samsung δείχνει πως είναι ο μοναδικός κατασκευαστής που ανταγωνίζεται πραγματικά την Apple στην κατηγορία των smartphones.

Σύμφωνα με υπολογισμούς, τα δέκα εκατομμύρια αποστολές συσκευών σε μόλις 55 ημέρες, μεταφράζεται σε έναν ημερήσιο μέσο όρο των 190.000 τηλεφώνων. Η Apple προωθεί στην αγορά κάθε μέρα περίπου 388.000 iPhones, ενώ η Samsung κατά το τρίμηνο Μαρτίου αντιπροσώπευε το 45,4% του συνόλου των Android smartphones.

Keywords
Τυχαία Θέματα