O Άνθιμος Ανανιάδης και η καριέρα στο εξωτερικό

Μετά την «Μαρία η άσχημη» και την επιτυχία που γνώρισε η σειρά, ο ηθοποιός κυνήγησε το όνειρό του στην μακρινή Αμερική.

Έχουν περάσει τρία χρόνια από τότε που έδωσε συνέντευξη και είχαμε πολλά να μάθουμε για την ζωή του και τις επιτυχίες του στο εξωτερικό.

«Ήθελα να μονάσω στην προσπάθεια μου να ξαναδημιουργήσω τον Άνθιμο. Γνώρισα τον Al Pacino, τον Dustin Hoffman κ.α. Αν κάποιος μου έδινε ένα εκατομμύριο ευρώ πριν φύγω για Αμερική και μου έλεγε να μην το κάνω, θα αρνιόμουνα. Αισθάνομαι πιο

πλούσιος από ποτέ».

Ο Άνθιμος, που για ευνόητους λόγους άλλαξε το ονοματεπώνυμό του σε Anthem Mos, κατάφερε με αργά και σταθερά βήματα να κάνει κάποιες επαγγελματικές κινήσεις, που άλλοι κάνουν χρόνια για το καταφέρουν ή τελικά αποτυγχάνουν και επιστρέφουν πίσω, όπως μία διαφήμιση με τον «κολοσσό» Levis, η οποία προβάλλεται στην Αμερική.

«Έτυχε να πάω σε μια οντισιόν για διαφήμιση της Levi’s. Πλησιάζοντας είδα ότι είχε μια ουρά δύο χιλιάδων ατόμων. Σκέφτηκα ότι δεν έχω καμία πιθανότητα, αλλά το τόλμησα γιατί πιστεύω στον εαυτό μου. Τελικά με επέλεξαν. Στην Αμερική σέβονται το πάθος», τόνισε ο Άνθιμος.

Συν τοις άλλοις, κατάφερε και πήρε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην χαμηλού προϋπολογισμού ταινία “The Quiet Land” και όπως χαρακτηριστικά λέει: «Μπορεί να περιμένεις τον Steven Spielberg όταν φτάσεις στο αεροδρόμιο, αλλά δεν θα συμβεί. Είσαι ένα απόλυτο μηδέν. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει καν αυτή η βιομηχανία».

Στην προσωπική του ζωή δεν είναι μόνος, αλλά με μία καταπληκτική κοπέλα, ονόματι Τζο και είναι ευτυχισμένος αν κρίνουμε από τα λεγόμενα του: «Με τη Τζο έχουμε πολύ καλή χημεία στο κρεβάτι!».

Keywords
Τυχαία Θέματα