Mission Impossible: Για μήνες εκτός ο Τομ Κρουζ μετά τον σοβαρό τραυματισμό στα γυρίσματα (vid)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Τουλάχιστον έξι μήνες ανάρρωση θα χρειαστεί ο Τομ Κρουζ από τα δύο σπασμένα πλευρά που τραυμάτισε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς «Επικίνδυνες Αποστολές».

Ο Τομ Κρουζ γύριζε μία συνηθισμένη για τον ίδιο σκηνή, καθώς δεν επιθυμεί κασκαντέρ, πηδώντας από το ένα κτίριο στο άλλο δεμένος με ένα σχοινί.

Δυστυχώς

όμως, βρέθηκε να προσκρούει στα πλάγια του κτιρίου και να τραυματίζεται.

Αμέσως ο σταρ απομακρύνθηκε από το σημείο κουτσαίνοντας, με την βοήθεια των ανδρών του κινηματογραφικού συνεργείου.
Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η «Sun», όπως δήλωσε συνεργάτης της ταινίας ο τραυματισμός του Τομ Κρουζ είναι πολύ πιο σοβαρός από τις αρχικές εκτιμήσεις και θα χρειαστεί μεγάλο χρονικό διάστημα για να επανέλθει. Πρόκεται για έναν κορυφαίο σταρ που οι ταινίες του δεν μπορούν να προχωρήσουν χωρίς αυτόν, έτσι τα γυρίσματα θα αναβληθούν».

Πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα ο παραγωγός της σειράς, Ντέιβιντ Ελισον δήλωνε ενθουσιασμένος: «Ο Τομ Κρουζ θα παρουσιάσει αυτή τη φορά μοναδικά πράγματα και θα μπει σε περιπέτειες που δεν έχει βιώσει ξανά. Αυτό που θα δείτε θα απογειώσει την αδρεναλίνη σας και θα σας ξετρελάνει. Θα σας πάρει τα μυαλά. Ούτε κι εμείς μπορούμε να το πιστέψουμε, εκπαιδεύεται σκληρά για πάνω από ενα χρόνο.

Το άρθρο Mission Impossible: Για μήνες εκτός ο Τομ Κρουζ μετά τον σοβαρό τραυματισμό στα γυρίσματα (vid) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα