Επίθεση με αυτοκίνητο σε εστιατόριο- «Εσκεμμένη η πράξη του», είπε ο εισαγγελέας

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ένα οχτάχρονο κορίτσι έχασε τη ζωή του και τουλάχιστον πέντε άτομα τραυματίστηκαν όταν όχημα έπεσε πάνω σε θαμώνες πιτσαρίας στο διαμέρισμα Σεν-ε-Μαρν της Γαλλίας, ανατολικά του Παρισιού.

Οι τραυματίες νοσηλεύονται σε πολύ σοβαρή κατάσταση, ενώ ο οδηγός του οχήματος BMW συνελήφθη και σύμφωνα με τον εισαγγελέα δεν είναι τρομοκράτης, αλλά

πάσχει από κατάθλιψη.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αποφάσισε από μόνος του να δημιουργήσει αυτό που συνέβη», είπε ο εισαγγελέας Έρικ ντε Βαλροζέ σε δημοσιογράφους στον χώρο του επεισοδίου, και πρόσθεσε ότι ξεκινά έρευνα δολοφονίας.

Δεν βρέθηκε όπλο στο αυτοκίνητο, πρόσθεσε.

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών Πιέρ-Ανρί Μπραντέτ είπε στο πρακτορείο Reuters ότι ο οδηγός είχε κατάθλιψη, ήταν 32 ετών, και είχε ασταθή χαρακτήρα.

Πέντε άτομα, είπε, νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση, οκτώ είχαν ελαφρά τραύματα και επτά υπόκεινται σε θεραπεία για σοκ.

Η αστυνομία δήλωσε ότι ο οδηγός ζούσε σε γειτονικό χωριό από το Σετ Σορτ, το οποίο βρίσκεται περίπου 41 χλμ ανατολικά του Παρισιού, και είχε προσπαθήσει να αυτοκτονήσει την Κυριακή.

Το άρθρο Επίθεση με αυτοκίνητο σε εστιατόριο- «Εσκεμμένη η πράξη του», είπε ο εισαγγελέας εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα