Lucy: Ταινία δράσης και φαντασίας με τη Σκάρλετ Γιόχανσον (βίντεο)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ο Λικ Μπεσόν σκηνοθετεί την επιστημονικής φαντασίας ταινία, Lucy, που επικεντρώνεται στις δυνατότητες του ανθρώπινου μυαλού, με την εντυπωσιακά όμορφη Σκάρλετ Γιόχανσον στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η ιστορία θέλει μια νεαρή φοιτήτρια, ονόματι Lucy, να ζει ανέμελα στο Τόκυο ώσπου μία ημέρα ο φίλος της, την εξαπατά προκειμένου να παραδώσει μία βαλίτσα σε έναν Κινέζο μαφιόζο. Χωρίς να ξέρει το περιεχόμενο της βαλίτσας και προτού καταλάβει καν πού έχει βρεθεί μπλεγμένη,

η Lucy βρίσκεται όμηρος των Κινέζων και μάλιστα με μια πολύ επικίνδυνη συνθετική ουσία εμφυτευμένη στην κοιλιά της, με σκοπό την παράνομη εισαγωγή της, με αυτόν τον τρόπο, σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες.

Το σενάριο βασίζεται στον παλιό μύθο που θέλει τα ανθρώπινα όντα να χρησιμοποιούν μόλις το 10% του εγκεφάλου τους. Τί γίνεται όμως όταν η εγκεφαλική λειτουργία αυξάνεται; Το υλικό διαχέεται στην κοιλιά της, η Lucy αποκτά υπερφυσικές δυνάμεις, που την αλλάζουν για πάντα. Ξαφνικά η ηρωίδα μπορεί να ακούει και να αισθάνεται τα πάντα. Αντιλαμβάνεται τον χώρο, τον αέρα, αισθάνεται τις δονήσεις, τη σκέψη των ανθρώπων, ελέγχει την βαρύτητα. Σταδιακά αποκτά τηλεπαθητικές και τηλεκινητικές δυνάμεις, καθώς και την ικανότητα να ελέγχει την ύλη.

Η Lucy, που έκανε την πρώτη της επίσημη στους κινηματογράφους στις 28 Αυγούστου, χαρακτηρίζεται από πλούσια δράση μέχρι και το τελευταίο λεπτό.

Το άρθρο Lucy: Ταινία δράσης και φαντασίας με τη Σκάρλετ Γιόχανσον (βίντεο) εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Αναζητήσεις
βλιτζ γιοχανσον
Τυχαία Θέματα