HermesCup: Τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου το Πάσχα στη Σύρο

Τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου με συμμετοχή από όλη την Ελλάδα, οργανώνει φέτος λίγο πριν το Πάσχα, η Σχολή Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού Σύρου.

Το τουρνουά Hermes Cup

θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στο όμορφο Κυκλαδονήσι, από το Σάββατο 27 Απριλίου έως τη Μ. Δευτέρα 29 Απριλίου 2013 στις εγκαταστάσεις της Σχολής Παναθηναϊκού αλλά και σε άλλα γήπεδα στη Σύρο.

Όπως αναφέρει ο υπεύθυνος της Σχολή Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού Σύρου Κος Ιωσήφ Ρούσσος:

«Σκοπός του τουρνουά είναι η συμμετοχή των μικρών αθλητών στην ψυχαγωγία που προσφέρει η άθληση, η ενίσχυση της ευγενούς άμιλλας μεταξύ των αθλητών (ευ αγωνίζεσθαι).Η προώθηση της φιλίας μεταξύ ομάδων, και παιδιών. Η ανάπτυξη σχέσεων και ανταλλαγή εμπειριών μεταξύ προπονητών και υπεύθυνων.

Η προβολή του νησιού της Σύρου ως ένας εξαιρετικός τουριστικός προορισμός τόσο κατά τους χειμερινούς μήνες όσο και το καλοκαίρι.

Θέλουμε να δώσουμε την ευκαιρία στους επισκέπτες μας να γνωρίσουν τη Σύρο, να μάθουν τα ήθη και έθιμα μας, την ντόπια παράδοση και πολιτισμό και να την αγαπήσουν.

Η μέχρι σήμερα εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή ακαδημιών από όλη την Ελλάδα, μας έχει εκπλήξει ευχάριστα, αν αναλογιστεί κανείς το γεγονός ότι μόλις προ λίγων ημερών αναρτήθηκε επίσημα η προκήρυξη του τουρνουά.

Ευελπιστούμε ότι το τουρνουά αυτό θα εξελιχθεί σε μια μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου για τους μικρούς μας φίλους.»

Στο τουρνουά μπορούν να συμμετέχουν ακαδημίες και σχολές ποδοσφαίρου, αθλητικών σωματείων αλλά και ιδιωτικές από όλη την Ελλάδα.

Οι ομάδες που επιθυμούν να συμμετέχουν στο τουρνουά Hermes Cup 2013 θα πρέπει να συμπληρώσουν την online φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος που βρίσκεται στην ιστοσελίδα του τουρνουά καθώς και να δουν όλες τις λεπτομέρειες αναλυτικά: Πληροφορίες: (http://www.hermescup.gr), (FB: http://www.facebook.com/HermesCup)

Keywords
Τυχαία Θέματα