H μόδα των selfie της έσωσε τη ζωή

Όταν οι υπόλοιποι χρήστες τραβούν και ανεβάζουν τη μια selfie μετά την άλλη, μόνο και μόνο για να επιβεβαιωθούν από την υπόλοιπη online κοινότητα, η Susann Stacy από το Κεντάκι το έκανε για να σώσει την ίδια της τη ζωή. Η γυναίκα ανέβασε τη Δευτέρα τη φωτογραφία στο Facebook σχολιάζοντας: «Βοήθεια σας παρακαλώ, οποιοσδήποτε».

Ένας εκ των φίλων της δεν κάθισε με σταυρωμένα χέρια, ούτε έκανε like, αλλά κάλεσε αμέσως τις αρχές. Η αστυνομία έσπευσε στο σπίτι της γυναίκας,

η οποία έφερε κοψίματα στο κεφάλι και ήταν γεμάτη αίματα στα μαλλιά και στο κορμί της. Η γυναίκα είπε στις αρχές πως ο σύζυγός της Donnie Stacy τη χτύπησε με ένα πιστόλι επειδή την άκουσε να μιλά στο τηλέφωνο με έναν άλλο άνδρα, ενώ «κατέβασε» το τηλέφωνο από την πρίζα για να μην μπορεί να καλέσει κανέναν.

Ανήμπορη με τα δεδομένα αυτά να επικοινωνήσει με τον έξω κόσμο, δεδομένου κιόλας ότι δεν είχε κινητό, χρησιμοποίησε το WiFi για να ανεβάσει τη φωτογραφία μέσω υπολογιστή. Ο σύζυγός της δεν βρισκόταν στο σπίτι όταν έφτασαν οι αστυνομικοί αλλά συνελήφθη σε κοντινό σημείο.

Το απόγευμα της Πέμπτης η Susann Stacy έγραψε στο Facebook: «Δυο κουβέντες για τα γεγονότα της Δευτέρας, ανέβασα μια φωτογραφία μέσω WiFi γιατί ήταν ο μόνος τρόπος που είχα να ζητήσω βοήθεια. Δεν είχα τηλέφωνο για να τηλεφωνήσω, ούτε κινητό. Ήθελα απλά βοήθεια. Να μην πεθάνω μέσα στο ίδιο μου το αίμα στο πάτωμα της κουζίνας μου. Είμαι ευγνώμων για όλη τη βοήθεια, τη φροντίδα, το ενδιαφέρον, την ανθρωπιά που μου δείξατε. (…)».

Keywords
Τυχαία Θέματα