H μεγαλειώδης πρεμιέρα του “Breaking Dawn Part 2” και το «πονηρό» φόρεμα της Kristen Stewart!

Το μεγαλύτερο κινηματογραφικό «έπος» είχε μία φαντασμαγορική πρεμιέρα τη Δευτέρα στο Λος Άντζελες. Η τελευταία ταινία του “Twilight” είναι γεγονός και σύσσωμο το καστ της ταινίας έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση στο Κόκκινο Χαλί, με πρώτους και καλύτερους τον Robert Pattinson, ο οποίος φόραγε ένα πράσινο κοστούμι Gucci, και την Kristen Stewart

που για πρώτη φορά «έπεσε στα βαθιά» φορώντας μία χρυσή τουαλέτα απολύτως σιθρού δια χειρός Zuhair Murad!

Το ζευγάρι έδειχνε πιο ευτυχισμένο από ποτέ ενώ ακούραστα υπέγραφαν αυτόγραφα στους «θερμούς» θαυμαστές.

Στο Κόκκινο Χαλί του “Nokia Theater”, βρέθηκε και ο άλλος «αγαπημένος» των κοριτσιών, ο Taylor Lautner, φορώντας μία πιο «ασφαλή» επιλογή ενός γκρι κουστουμιού.

Σύσσωμοι και οι υπόλοιποι συντελεστές των ταινιών έλαμψαν και αυτοί με τις ενδυματολογικές τους επιλογές όπως ο Peter Facinelli, η Nikki Reed, Ashley Green & Kellan Lutz.

Έξω από το “Nokia Theater” είχαν κατασκηνώσει εδώ και μέρες οι θαυμαστές των ταινιών “Twilight”, ενώ κατά την προβολή της ταινίας έγινε το αδιαχώρητο!

Αυτές που «μονοπώλησαν» τα φλας των δημοσιογράφων ήταν οι αδελφές Fanning, Dakota & Elle, με νικήτρια κατά γενική ομολογία την μικρή αδελφή Elle, η οποία φόρεσε ένα ροζ σατέν φόρεμα “Prada” με παπούτσια υπερπαραγωγή σε στυλ «γκέισας» ενώ η Dakota φόρεσε κάτι πιο κλασσικό και «βαρετό»: μία πράσινη τουαλέτα με κεντήματα και Swarovski στο πλάι!

H ταινία θα βγει στους κινηματογράφους αυτήν την βδομάδα, με την αγωνία να φτάνει στο απροχώρητο, καθώς η κόρη του Edward και της Bella κινδυνεύει, καθώς ψευδείς ισχυρισμοί βάζουν την οικογένεια μπροστά στην οργή των Volturi!

 

Keywords
Τυχαία Θέματα