H Georgia Salpa είναι μία από τις 100 πιο σέξι γυναίκες του κόσμου!

Το μοντέλο έχει την καλύτερη είσοδο στην ετήσια λίστα, παρόλο που ήταν παντελώς άγνωστη πριν από ένα χρόνο.

Το αστέρι του Big Brother είπε: «Είναι τέλεια. Μου αρέσει η Rosie Huntigton Whitely, που κέρδισε πέρσι. Είναι απίστευτη. Αγαπώ επίσης την Megan Fox. Είναι ‘’καυτή’’. Δεν ξέρω, δεν μπορώ να σκεφτώ τον εαυτό μου στην ίδια κατηγορία με αυτές».

Το μοντέλο πόζαρε σε μερικές πικάντικες πόζες για το τεύχος Ιουνίου του “FHM”, αλλά δεν πιστεύει πως τα κατάφερε μέχρι τώρα.

Η Georgia μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ Ιρλανδίας και Λονδίνου.

«Μου αρέσει το Λονδίνο, αυτήν την στιγμή. Ζω στο κέντρο και υπάρχει κάτι να κάνω κάθε βράδυ, αρκετά πάρτι. Μου αρέσει να βγαίνω με γυναικοπαρέα και να χορεύω!», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Όσο για τους Βρετανούς, υποστηρίζει ότι είναι «άντρες με α---δια!!! Πραγματικά, σου ζητάνε να βγεις μαζί τους. Στην Ιρλανδία, δεν μου το πολυζητάνε. Οι Βρετανοί φλερτάρουν πιο εύκολα».

Το μοντέλο, δηλώνει μόνο και ότι είναι έτοιμο να βρει την αληθινή αγάπη. Όσον για τον «εκλεκτό» της καρδιά της τον θέλει «άνετο, ψηλό και σίγουρο για τον εαυτό του»

«Μου αρέσουν οι άντρες που φορούν όμορφα ρούχα, ωραία τζιν, ωραία αθλητικά!!», κατέληξε η Georgia. Όποιος πληροί τα κριτήρια…!

Keywords
Τυχαία Θέματα