Google Glass: Στα 1500 δολάρια η τιμή τους-Κυκλοφορούν στις αρχές του 2013

Google Glasses, ένα project από το μέλλον στο οποίο η γνωστή εταιρεία έχει δώσει τον καλύτερο της εαυτό για να καταφέρει να αναπτύξει και να προωθήσει την ιδέα της σε όλο τον κόσμο. Ένα ζευγάρι γυαλιών που πρόκειται ουσιαστικά να αλλάξει τον ψηφιακό κόσμο και τα social media μια για πάντα.

Η πρωτοποριακή αυτή συσκευή που έχει ενσωματωμένο σε ένα πολύ μικρό τσιπάκι, είναι ρεαλιστικά ένας μικρός φορητός

υπολογιστής μέσα σε ένα μόνο ζευγάρι γυαλιών που μπορούν να κάνουν τα πάντα στο διαδίκτυο. Χρησιμοποιείται ως συσκευή επαυξημένης πραγματικότητας, ως τηλέφωνο, χρησιμοποιείται σαν υπολογιστής και σαν virtual γραφείο θα λέγαμε. Στην πρόσφατη έκθεση της Google ήταν η στιγμή της επίσημης παρουσίασης του εγχειρήματος αυτού, το οποίο ξεκίνησε πριν από 2 χρόνια και πήρε σάρκα και οστά μόλις πριν 2 μήνες.

Ο Sergey Brin, ένας από τους ιδρυτές της εταιρείας που ξεκίνησε απλά από μια μηχανή αναζήτησης, τα παρουσίασε με ιδιαίτερα εντυπωσιακό τρόπο και σίγουρα κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις. Οι πρώτες εκτιμήσεις μιλούν για τιμή κοντά στα 1500 δολάρια και διάθεση από τις αρχές του 2013. Δείτε το σχετικό video της παρουσίασης, όπου όλα είναι δυνατά, καθώς το βίντεο προέρχεται από μαγνητοσκόπηση μέσω των γυαλιών της Google.

Keywords
Τυχαία Θέματα