Europa League: Αγώνες ύπαρξης για ΠΑΟΚ και Αστέρα Τρίπολης

Παιχνίδια ύπαρξης μπορούν να χαρακτηριστούν οι αγώνες που δίνουν ο ΠΑΟΚ και ο Αστέρας Τρίπολης αυτή την εβδομάδα (Πέμπτη 5/11) για το Europa League με την Κράσνονταρ και τον ΑΠΟΕΛ, αντίστοιχα.

Τα πράγματα έχουν ξεφύγει από τον έλεγχο των δύο ομάδων που εκπροσωπούν τη χώρα μας στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική

διοργάνωση και μόνο δύο νίκες μπορούν να επαναφέρουν την ελπίδα για τη διεκδίκηση της πρόκρισης, μετά την ισοπαλία που έφερε ο «δικέφαλος» στην Τούμπα με τη ρωσική ομάδα και την ήττα του Αστέρα στην Κύπρο.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην τρίτη θέση του 3ου ομίλου με έναν βαθμό λιγότερο από την Κράσνονταρ και η νίκη είναι επιτακτική ανάγκη καθώς σε περίπτωση ισοπαλίας οι ελπίδες μειώνονται αρκετά, ενώ σε περίπτωση ήττας η πιθανότητες πρόκρισης θα είναι πλέον από ελάχιστες έως ανύπαρκτες. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 20:00 ώρα Ελλάδας, ενώ την ίδια ώρα η Ντόρτμουντ θα υποδεχθεί την Καμπάλα.

Το ίδιο ισχύει και για τον Αστέρα του οποίου οι πιθανόητες, με έναν μόνο βαθμό σε τρείς μέχρι τώρα αναμετρήσεις, είναι ήδη πολύ λίγες. Νίκη απέναντι στον ΑΠΟΕΛ σημαίνει παράταση στην ελπίδα, ενώ η ήττα ή ακόμα και ισοπαλία σημαίνει αποκλεισμός. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 22:05 και την ίδια ώρα η Σπάρτα Πράγας θα υποδεχθεί την Σάλκε.

Keywords
Τυχαία Θέματα