«Eίναι λάθος να γιορτάζουμε τα Χριστούγεννα» – Δείτε ποια πασίγνωστη ηθοποιός έκανε αυτή τη δήλωση

Συνήθως διαβάζουμε για ανθρώπους που αγαπούν τα Χριστούγεννα, που τους αρέσουν οι στολισμένοι δρόμοι και οι πλατείες και που τα σπίτια τους μυρίζουν αυτές τις μέρες φρεσκοψημένους κουραμπιέδες.

Η Κλέλια Ρένεση δεν ανήκει σε αυτούς.

Σε συνέντευξή της, η γνωστή ηθοποιός τόλμησε να εκφράσει

την άποψή της ότι δεν τα πάει καλά με τα Χριστούγεννα και μάλιστα δίνει τεκμηριωμένη απάντηση.

«Δεν έχω καμία επαφή με τα Χριστούγεννα. Μάλλον την πάτησες μου με βάζεις σε γιορτινό τεύχος. Εννοείται ότι δεν στολίζω, για τέτοια είμαστε τώρα; Κατ’ αρχάς, είναι λάθος να γιορτάζουμε την γέννηση του Χριστού στις 25 Δεκεμβρίου κι αν κάποιος διαβάσει ιστορία θα καταλάβει το «γιατί».

Όλο αυτό είναι μια εμπορική πραγματικότητα. Οι μόνοι ευχαριστημένοι άνθρωποι από τις γιορτές είναι οι έμποροι. Είναι μια γιορτή καταναλωτισμού, τελεία και παύλα. Γιατί δηλαδή να χαρώ που ο απέναντι μου έβαλε λαμπάκια; Εγώ τα έχω όλο τον χρόνο στο σπίτι μου».

Μιλώντας για τα προσωπικά της, η Ρένεση νιώθει ευτυχία και χαίρεται που δεν έχει κάνει τίποτα φθηνό και τίποτα υπό πίεση τον χρόνο που πέρασε.

«Η μεγαλύτερη ευχή που κάνω για όλους μας είναι να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω προς την ελευθερία και το φως. Να νικήσουμε τους φόβους μας και να πάμε μπροστά. Εύχομαι όλοι οι Έλληνες και όλοι οι πρόσφυγες να έχουν μια καλύτερη ημέρα σε όλα τα επίπεδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα