Bazaar και λαχειοφόρος αγορά 7-8/12 από τη Στέγη Ανηλίκων Ν. Ιωνίας

Η Επιτροπή Υποστήριξης της Στέγης Ανηλίκων Νέας Ιωνίας διοργανώνει Bazaar και λαχειοφόρο αγορά το Σάββατο και την Κυριακή 7 & 8 Δεκεμβρίου 2013 στους χώρους της Στέγης.

Η Επιτροπή Υποστήριξης της Στέγης Ανηλίκων Νέας Ιωνίας, κατά την τελευταία συγκέντρωση των μελών της (Συλλόγων και φορέων), αποφάσισε ομόφωνα να λειτουργήσει BAZAAR, με πλούσια δώρα σε πολύ χαμηλές τιμές, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για

την κάλυψη αναγκών των παιδιών της Στέγης.

Το Bazaar θα λειτουργήσει στους χώρους της Στέγης (οδ. Ομορφοκκλησιάς– απέναντι από το Δημοτικό Στάδιο), το Σάββατο 7 Δεκ/βρίου, από τις 4.00 μμ. έως και τις 8.00 μμ. και την Κυριακή 8 Δεκ/βρίου από τις 11.00 πμ. έως και τις 8.00 μμ.

Η Επιτροπή Υποστήριξης επίσης αποφάσισε την πραγματοποίηση λαχειοφόρου αγοράς, για τον ίδιο σκοπό της κάλυψης των αναγκών των παιδιών της Στέγης. Τα δώρα είναι ΤΡΕΙΣ σημαντικοί πίνακες ζωγραφικής γνωστών ζωγράφων. Έκαστος λαχνός είναι αξίας ΕΝΟΣ ευρώ. Η κλήρωση θα γίνει την Κυριακή το βράδυ 8 Δεκεμβρίου, πριν να κλείσει το Bazaar.

Οι εκπρόσωποι της Επιτροπής Υποστήριξης της Στέγης Νέας Ιωνίας καλούν τους όλους τους συμπολίτες, να ενισχύσουν τις προσπάθειές της τονίζοντας ότι και η πιο μικρή συμβολή θα βοηθήσει πολύ και αυτή τη φορά.

Όσοι επιθυμούν να προσφέρουν δώρα για το Bazaar μπορούν να επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα των εκπροσώπων της Επιτροπής μας: κ. Ελένη Γκότση 6936050021, κ. Γιάννη Δαρμογιάννη 6986501421, κ. Κώστα Τσαγκαράκη 6944275365.

Keywords
Τυχαία Θέματα