Aegea, το νέο μικρό σεντάν της Fiat

Ένα παγκόσμιο μοντέλο για μία παγκόσμια μάρκα: Η Fiat παρουσιάζει το νέο μικρό σεντάν (Compact Sedan), που σχεδιάστηκε στην Ιταλία από το σχεδιαστικό κέντρο της FCA, εξελίχθηκε στην Τουρκία μαζί με το τμήμα έρευνας και εξέλιξης της Tofaş και κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Προύσας για να πουληθεί σε περισσότερες από 40 χώρες.

Είναι λογικό η FCA να αναθέσει ένα σημαντικό ρόλο σε αυτό το μοντέλο, με το οποίο στοχεύει στην αύξηση της παρουσίας της, αλλά και στην ενίσχυση της κυριαρχίας της στην κατηγορία των μικρών σεντάν στην Τουρκία,

χάρη στην εξαιρετική ευρυχωρία του, την πληρότητα της γκάμας κι ενός στιλ χωρίς συμβιβασμούς.

Το νέο μοντέλο της Fiat εμφανίζεται ως ένας συνδυασμός άνεσης, αποτελεσματικότητας και τεχνολογίας. Με την πρόσθετη πινελιά του ξεχωριστού ιταλικού ντιζάιν, που προσφέρει ένα ποιοτικό αποτέλεσμα μέσα στις αναλογίες ενός καθαρόαιμου και ισχυρού σεντάν.

Το αυτοκίνητο θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Tofaş στην Τουρκία, μία από τις καλύτερες βιομηχανικές εγκαταστάσεις στον κόσμο, όπως αποδεικνύει η πρόσφατη κατάταξη του στην κατηγορία Xρυσού Mεταλλίου από το σύστημα αξιολόγησης World Class Manufacturing. Οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν στην Τουρκία τον επόμενο Νοέμβριο και θα συνεχίσουν σε περισσότερες από 40 χώρες.

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα